روابط عمومی معاونت بهداشت غرفه جوانی جمعیت با مشارکت هیأت منتظران مهدی فاطمه (عج) در کلوپ ورزشی شهید رجایی به مناسبت میلاد با سعادت امام زمان (ع) برپا شد. 1403/11/27 - 12:16 روابط عمومی معاونت بهداشت سبک زندگی سالم جوانان، محور پیشرفت و تعالی جامعه 1403/11/23 - 13:26 روابط عمومی معاونت بهداشت تحرک بدنی هم شادی آفرین و هم سلامت محور 1403/11/21 - 08:57 روابط عمومی معاونت بهداشت چهارمین نشست فنی کارشناسان سلامت نوزادان و کودکان در سال ۱۴۰۳ در معاونت بهداشت برگزار گردید. 1403/11/21 - 08:53 روابط عمومی معاونت بهداشت چهارمین نشست فنی برنامه جوانی جمعیت در سال جاری با حضور اعضای پویش پیشگامان جوانی جمعیت برگزار گردید. 1403/11/21 - 08:51 روابط عمومی معاونت بهداشت ارتباط مستقیم خطر سرطان با انتخاب سبک زندگی/ پیشگیری اساسی ترین راه مبارزه با سرطان 1403/11/17 - 10:49 روابط عمومی معاونت بهداشت اکتفا به رنگ سفید یا تیره نان معیار مناسبی برای سنجش سالم و مغذی بودن نان نیست 1403/11/17 - 08:50 روابط عمومی معاونت بهداشت برگزاری کمیته هماهنگی بزرگداشت هفته ملی مبارزه با سرطان ( ۱ لغایت ۷ بهمن ماه) 1403/11/17 - 08:48 روابط عمومی معاونت بهداشت مصرف گوشت های فناوری شده یکی از عوامل افزایش سرطان در دستگاه گوارش است 1403/11/16 - 08:35 روابط عمومی معاونت بهداشت مصرف موادغذایی با شاخص گلایسمی بالا می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد! 1403/11/16 - 08:33
روابط عمومی معاونت بهداشت غرفه جوانی جمعیت با مشارکت هیأت منتظران مهدی فاطمه (عج) در کلوپ ورزشی شهید رجایی به مناسبت میلاد با سعادت امام زمان (ع) برپا شد. 1403/11/27 - 12:16
روابط عمومی معاونت بهداشت چهارمین نشست فنی کارشناسان سلامت نوزادان و کودکان در سال ۱۴۰۳ در معاونت بهداشت برگزار گردید. 1403/11/21 - 08:53
روابط عمومی معاونت بهداشت چهارمین نشست فنی برنامه جوانی جمعیت در سال جاری با حضور اعضای پویش پیشگامان جوانی جمعیت برگزار گردید. 1403/11/21 - 08:51
روابط عمومی معاونت بهداشت ارتباط مستقیم خطر سرطان با انتخاب سبک زندگی/ پیشگیری اساسی ترین راه مبارزه با سرطان 1403/11/17 - 10:49
روابط عمومی معاونت بهداشت اکتفا به رنگ سفید یا تیره نان معیار مناسبی برای سنجش سالم و مغذی بودن نان نیست 1403/11/17 - 08:50
روابط عمومی معاونت بهداشت برگزاری کمیته هماهنگی بزرگداشت هفته ملی مبارزه با سرطان ( ۱ لغایت ۷ بهمن ماه) 1403/11/17 - 08:48
روابط عمومی معاونت بهداشت مصرف گوشت های فناوری شده یکی از عوامل افزایش سرطان در دستگاه گوارش است 1403/11/16 - 08:35
روابط عمومی معاونت بهداشت مصرف موادغذایی با شاخص گلایسمی بالا می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد! 1403/11/16 - 08:33