روابط عمومی معاونت بهداشت
مصرف گوشت های فناوری شده یکی از عوامل افزایش سرطان در دستگاه گوارش است

مهندس پروین جولا مدیر گروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اعلام هشدار در مورد مصرف گوشت های فناوری شده گفت:
مصرف هر نوع گوشت فرآوری شده به ویژه سوسیس، کالباس و ژامبون خطر سرطان های دستگاه گوارش را افزایش می دهند.
استفاده از غذاهای پرچرب کبابی شده، مصرف قسمت های سوخته گوشت کبابی و حتی نان های سوخته، خطر بروز سرطان را افزایش می دهند.
انجماد نوشیدنی و غذا در ظرف پلاستیکی باعث سرطان زا شدن آنها می شود.
مصرف نوشیدنی و غذای داغ در ظروف پلاستیکی باعث آزادشدن مواد سرطان زا می شود.
مواجهه بیش از حد با نور خورشید یا استفاده از دستگاههای سولاریوم برای برنزه شدن، خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش میدهد.