• 1404/07/09 - 07:38
  • بازدید: 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیرگروه بهبود تغذیه

عوامل خطر ابتلا به بیماری قلبی مرتبط با تغذیه

مهندس جودکیان، مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، درخصوص عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی مرتبط با تغذیه گفت: محدودیت مصرف نمک، غذاهای کنسرو شده و فست فودها، شانس ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، مهندس جودکیان، مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، درخصوص عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی مرتبط با تغذیه گفت: 

️محدودیت مصرف نمک، غذاهای کنسرو شده و فست فودها، شانس ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

️مصرف نمک به اندازه نصف قاشق غذا خوری در روز و خوردن غذاهای کنسرو شده و فست فودها به میزان یکبار در ماه، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد. 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 19295
کلمات کلیدی
شادی ذاکرزاده

شادی ذاکرزاده