روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول
توصیه های بهداشتی مرکز بهداشت دزفول ویژه موکب داران مراسم اربعین حسینی (ع)
توصیه های بهداشتی مرکز بهداشت دزفول ویژه موکب داران مراسم اربعین حسینی (ع)
از توزیع موادغذایی و نوشیدنی به شکل فلهای و غیر بسته بندی پرهیز شود.
هرگونه پخت و پز باید در مکان هایی با شرایط بهداشتی مناسب صورت پذیرد.
رعایت بهداشت فردی و استفاده از لباس کار تمیز ترجیحا به رنگ روشن با کلاه و دستکش یکبار مصرف و همچنین ماسک در هنگام تهیه و عرضه مواد غذایی برای خادمان ضروری است.
در هنگام توزیع غذا تحت هیچ شرایطی خادمان بدون استفاده از دستکش نباید با مواد غذایی ارتباط داشته باشد.
مواد غذایی آماده مصرف به غیر از زمان توزیع، نباید رو باز باشند و مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و از مواد غذایی مشمول بسته بندی مورد تایید وزارت بهداشت استفاده شود.
از به کار گرفتن افرادی که دارای علائم بیماری هستند، جلوگیری شود.
تمام تجهیزات آمادهسازی و پخت از جمله خمیرگیر، چرخ گوشت، ساطور، کارد و چاقو، ظروف و قابلمه و… همیشه بعد از پایان کار تمیز و سپس شستوشو و گندزدایی شوند.
از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (بیش از دو ساعت) خودداری شود.
در صورت الزام به نگهداری بیشتر از دو ساعت، باید مواد غذایی پخته در دمای کمتر از ۴ درجه سانتی گراد یا بالای ۶۳ درجه سانتیگراد (روی شمعک گاز) نگهداری تا درجه حرارت ماده غذایی به زیر ۶۳ درجه نرسد
غذای بستهبندی شده قبل از دو ساعت مصرف شود.
از توزیع نوشیدنی و چای در استکانها و لیوانهای مشترک خودداری شود.
از نگهداری بطریهای نوشیدنی اعم از آب و نوشابهها در مقابل نور آفتاب و مجاورت گرما و شعله خودداری شود.
در موکب ها از یخ بستهبندی بهداشتی مصرف شود.
از فرو بردن لیوان و پارچ به داخل ظروفی که آب و شربت داخل آن است، جلوگیری شود.
شستوشو و گندزدایی مستمر ظروف چند بار مصرف که برای توزیع آب، چای و مواد غذایی استفاده میشود، صورت پذیرد.
پسماندهای تولید شده به صورت بهداشتی جمع آوری، انتقال و دفع شود