مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
کمیته برون بخشی بررسی دستورالعمل غذا و تغذیه در مراکز مراقبت و نگهداری سالمندان در معاونت بهداشت برگزار شد
مهندس میترا جودکیان، مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، از برگزاری کمیته برون بخشی بررسی دستورالعمل غذا و تغذیه در مراکز مراقبت و نگهداری سالمندان در معاونت بهداشت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، مهندس میترا جودکیان، مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، از برگزاری کمیته برون بخشی بررسی دستورالعمل غذا و تغذیه در مراکز مراقبت و نگهداری سالمندان در معاونت بهداشت خبر داد.
مهندس جودکیان در ابتدای جلسه گفت: با رعایت شیوه زندگی سالم می توان سالمندی سالمی داشت یا در صورت وجود بیماری عوارض آن را کنترل کرد و جلوی ناتوانی را گرفت.
وی ضمن اشاره به شاخص های مرتبط با تغذیه در گروه سنی سالمندی و خدمات تغذیه ای که در حال حاضر به سالمندان مراجعه کننده به مراکز خدمات جامع سلامت ارائه می گردد، به اهمیت تقویت برنامه های تغذیه ای مراکز نگهداری سالمندان پرداخت و افزود: غذای توزیع شده در این مراکز، ضمن تامین نیازهای فیزیولوژیکی، عمدتا جنبه درمانی دارد و هدف از تدوین دستورالعمل اجرایی غذا و تغذیه در مراکز مراقبت و نگهداری سالمندان؛ ارائه اقدامات هماهنگ، کاربردی و استاندارد، به منظور تهیه غذاهای معمول و رژیمی متناسب با امکانات موجود، مکان و تجهیزات لازم در تهیه و طبخ غذا در این مراکز می باشد.
مهندس جودکیان، در انتهای جلسه از شروع برنامه های آموزشی، از جمله؛ دستورالعمل ویژه کارشناسان تغذیه مراکز، مراقبین و سایر پرسنل تا پایان آذر ماه خبر داد و افزود: امید است، با همکاری اداره بهزیستی و مشارکت مراکز نگهداری سالمندان، گامی موثر در جهت حفظ و ارتقای سلامت سالمندان برداشته شود.