• 1404/07/30 - 07:21
  • بازدید: 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

مصرف منظم لبنیات و محدودیت نوشیدنی‌های گازدار، کلید پیشگیری از پوکی استخوان

دکتر عصار، معاون بهداشت، با تاکید بر اهمیت انتخاب غذایی سالم بر سلامت استخوان‌ها گفت: مصرف روزانه لبنیات کم‌چرب مانند: شیر، ماست، پنیر و دوغ کم نمک تاثیر مهمی در تامین کلسیم داشته و خطر پوکی استخوان را بطور قابل توجهی کاهش می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، دکتر عصار، معاون بهداشت، با تاکید بر اهمیت انتخاب غذایی سالم بر سلامت استخوان‌ها گفت:

مصرف روزانه لبنیات کم‌چرب مانند: شیر، ماست، پنیر و دوغ کم نمک تاثیر مهمی در تامین کلسیم داشته و خطر پوکی استخوان را بطور قابل توجهی کاهش می‌دهد. 

وی با اشاره به اینکه کلسیم موجود در لبنیات باعث افزایش تراکم استخوانی می‌شود افزود:

 باتوجه به اینکه الگوی مصرف لبنیات در گروه سنی بالای ۱۲ سال در سطح کشور و شهرستان دزفول به ترتیب ۲۴.۴ درصد و ۲۳ درصد می‌باشد، مصرف منظم لبنیات کم چرب به ویژه در گروه سنی کودکان، نوجوانان و سالمندان از اهمیت بالایی برخوردار است.

مهندس جودکیان، مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت افزود: فرآورده‌های تخمیری مانند ماست و کفیر علاوه بر کلسیم حاوی پروبیوتیک‌هایی هستند که جذب مواد معدنی را بهبود می‌بخشند.

️وی با اشاره به افزایش مصرف نوشابه‌های گازدار در جامعه گفت: مصرف نوشابه‌ها به دلیل فسفات بالا می‌تواند جذب کلسیم در بدن را کاهش داده و به مرور، باعث تضعیف استخوان‌ها شود؛ بنابراین توصیه می‌شود نوشابه های گازدار را با نوشیدنی‌های سالم‌تر مانند دوغ یا آب جایگزین کنید.

️وی در پایان تاکید کرد: انتخاب غذایی هوشمندانه، نه تنها سلامت فردی را تضمین می‌کند بلکه می‌تواند از بروز بیماری‌های مزمن مانند پوکی استخوان پیشگیری کند. 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 19428
کلمات کلیدی
شادی ذاکرزاده

شادی ذاکرزاده