• 1404/04/21 - 07:36
  • بازدید: 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشت

برگزاری کارگاه دو روزه تربیت مربی تقویت بنیان خانواده

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، کارگاه دو روزه تقویت بنیان خانواده در تاریخ های ۱۷و۱۸ تیرماه جهت توانمندسازی روانشناسان شاغل در حوزه بهداشت برگزار گردید.
 
دکتر مهشید عصار معاون بهداشت دانشگاه با اعلام این خبر افزود: برنامه تقویت بنیان خانواده، با هدف کاهش احتمال سو مصرف مواد، کاهش آسیب های اجتماعی و کاهش بروز رفتارهای مشکل ساز نوجوان در خانواده برای خانوار های دارای نوجوانان۱۰تا۱۴ ساله طراحی شده است. 
 
این برنامه از سال ۱۴۰۲ در مرکز خدمات جامع سلامت مدرس آغاز شد و طی هفته آینده فاز دوم گسترش این برنامه در مراکز خدمات جامع سلامت دیگر اجرایی می گردد. 
 
با اجرای این برنامه توسط مربیان دوره دیده در مراکز خدمات جامع سلامت، جلساتی جهت والد و نوجوان به صورت همزمان برگزار می گردد.
 
از ویژگی های متفاوت این برنامه علاوه بر حضور توام والدین در کنار فرزندان، شیوه متفاوت آموزش به صورت انجام کارگروهی، بازی و ایفای نقش همزمان والدین به همراه فرزندان میباشد.
 
 این دوره های آموزشی علاوه بر افزایش مهارت ارتباطی و تعامل با فرزند، موجب تقویت ایجاد نشاط و شادی در خانواده ها می گردد.
 
#نقش_من_در_جوانی_ایران
#ایران_جوان_ایران_قوی
 
  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 19042
کلمات کلیدی
محمدمهدی محمودی

محمدمهدی محمودی

تصاویر