معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول
آغاز بررسی آگاهی، نگرش، وعملکرد خانوارهای شهری و روستایی و کارکنان بهداشتی در تغذیه سالم (NUTRIKAP)
اطلاعات موجود از روند افزایش نسبت جمعیت در سنین میانسالی و سالخوردگی و همزمان با آن تغییرات مربوط به شیوه زندگی ازجمله تغییر الگوی مصرف غذا وبیش خواری و ناطرازی غذایی و عدم تحرک بدنی ومنجر به بروز بیماریهای غیر واگیر مرتبط با تغذیه شده که برای اجرای مداخلات موفق نیازمند شناخت مشکلات و عوامل موثر دربروز هستیم تا با اولویت بندی بتوانیم بار بیماریهای ناشی از تغذیه ناسالم را کاهش دهیم.
مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه خبر می دهد:
اطلاعات موجود از روند افزایش نسبت جمعیت در سنین میانسالی و سالخوردگی و همزمان با آن تغییرات مربوط به شیوه زندگی ازجمله تغییر الگوی مصرف غذا وبیش خواری و ناطرازی غذایی و عدم تحرک بدنی ومنجر به بروز بیماریهای غیر واگیر مرتبط با تغذیه شده که برای اجرای مداخلات موفق نیازمند شناخت مشکلات و عوامل موثر دربروز هستیم تا با اولویت بندی بتوانیم بار بیماریهای ناشی از تغذیه ناسالم را کاهش دهیم.
نوتری کپ یک مطالعه و بررسی است و طبق خوشه های مشخص شده به ارزیابی خانوارها و 6 سطح از کارکنان بهداشتی می پردازد جلسه توجیهی این مطالعه و چگونگی تکمیل پرسشنامه ها و دستورالعمل آن در مورخ 96/02/03 با همکاری کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت ها در شهرستانهای تحت پوششش در معاونت بهداشتی تشکیل گردید. این پژوهش هفته آینده شروع و ظرف حداکثر 10 روز کلیه پرسشنامه ها تکمیل و بعد از بازبینی نهایی جهت گزارش دهی به گروه تغذیه ارسال می گردد.



نظر دهید