• 1404/09/18 - 08:07
  • بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

تاکید مدیرگروه تغذیه معاونت بهداشت بر لزوم استفاده از نان کامل با شروع پویش ملی تغذیه سالم

مهندس میترا جودکیان، مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، با اشاره به محوریت پویش ملی تغذیه سالم، تحت عنوان "نانوسلامت"، بر اهمیت جایگزین کردن نان کامل به جای انواع نان سفید، در مراکز جمعیتی که خدمات غذایی ارائه می‌کنند، تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، مهندس میترا جودکیان، مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، با اشاره به محوریت پویش ملی تغذیه سالم، تحت عنوان "نانوسلامت"، بر اهمیت جایگزین کردن نان کامل به جای انواع نان سفید، در مراکز جمعیتی که خدمات غذایی ارائه می‌کنند، تأکید کرد. 

️وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها، ادارات، بیمارستان‌ها و سایر مراکز ارائه‌دهنده غذای جمعی نقش مهمی در اصلاح الگوی مصرف جامعه دارند، گفت: ارائه نان کامل در این مراکز می‌تواند به پیشگیری از چاقی، کنترل قندخون، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و تأمین مواد مغذی ضروری کمک کند و زمینه‌ساز ترویج تغذیه سالم در سطح وسیع‌تری باشد. 

️مهندس جودکیان همچنین با اشاره به فعالیت پایگاه‌های تغذیه سالم در مدارس افزود: یکی از مؤثرترین اقدام‌ها برای ارتقای سلامت دانش‌آموزان، استفاده از نان کامل، در میان وعده‌ها در مدارس است. این نان‌ها به دلیل دارا بودن فیبر، ویتامین‌های گروه B و مواد معدنی، انرژی پایدارتر و احساس سیری طولانی‌تری برای گروه هدف ایجاد می‌کنند.

️وی در ادامه، خطاب به والدین نیز توصیه کرد: برای تهیه لقمه‌های خانگی، استفاده از نان کامل بهترین انتخاب است. نان کامل می‌تواند از نوسانات قند خون جلوگیری کرده و تمرکز و کارایی ذهنی دانش آموزان را در طول ساعات مدرسه بهبود بخشد.

️جودکیان همچنین با تاکید بر نقش مؤثر انتخاب‌های غذایی سالم در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر بیان کرد: ترویج مصرف نان کامل یک اقدام ساده اما بسیار مؤثر در مسیر تغذیه سالم است و امیدواریم همه مراکز ارائه غذای جمعی، مدیران مدارس و خانواده‌ها در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند. 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 19871
کلمات کلیدی
شادی ذاکرزاده

شادی ذاکرزاده