• // - 07:55
  • بازدید: 952
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
کارشناس امور داروئی دانشگاه علوم پزشکی دزفول به مناسبت هفته مسمومیت :

کلاس آموزش راههای پیشگیری از مسمویت برگزار شد

کارشناس امور داروئی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد : جهت شناخت و پیشگیری از انواع مسمویت ها ، کلاس آموزشی با حضور داوطلبان سلامت برگزار شد.

 

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، شبنم نوروز زاده ، اظهار داشت : در این جلسه آموزشی انواع مسمومیت ها شامل گازگرفتگی ( گاز منوکسید کربن co )، داروئی ، سوء مصرف مواد در جوانان ، مواد غذائی و گیاهان سمی ، سموم دفع آفات ، مواد شیمیائی ، شوینده های خانگی ، گزیدگی و سایر مواردی که در مسمویت نقش به سزائی دارند مورد ارزیابی قرار گرفت .

با توجه به اهمیت مسمومیت که در جامعه ما سالانه تعداد زیادی را به کام مرگ می کشاند همه ساله هفته اول آبان بعنوان هفته مسمومیت نامگذاری شده است و برای هر روز یک شعار در نظر گرفته می شود .

این جلسه آموزشی توسط مدیریت امور داروئی معاونت غذا و دارو دانشگاه برای داوطلبان سلامت در روز شنبه همین هفته در سالن اجتماعات آفتاب این معاونت برگزار شد .

 


  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 4210
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید