معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول در آستانه فرا رسیدن هفته غذا :
نخستین نمایشگاه توانمندی صنایع غذائی با عرضه مستقیم کالا افتتاح شد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: برای نخستین بار نمایشگاه توانمندی صنایع غذائی و بهداشتی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی دزفول با عرضه مستقیم کالا از تولید به مصرف با قیمت کارخانه،توسط معاونت غذا و دارو راه اندازی شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: برای نخستین بار نمایشگاه توانمندی صنایع غذائی و بهداشتی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی دزفول با عرضه مستقیم کالا از تولید به مصرف با قیمت کارخانه،توسط معاونت غذا و دارو راه اندازی شد.
به نقل از گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،داود سلمان پور،در مراسم افتتاح اولین نمایشگاه صنایع غذائی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهار داشت : صنایع غذائی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول خوشبختانه علی رغم مشکلات اقتصادی با بهترین تکنولوژی و رعایت استانداردهای بهداشتی،محصولات سالم و ایمنی را عرضه می نمایند که دارای علامت سازمان غذا و دارو و همچنین برچسب نشانگر چراغ راهنما جهت انتخاب غذای مناسب برای هر فرد می باشد.
دکتر سلمان پور در ادامه افزود :صنایع غذائی منطقه تحت نظارت دانشگاه شامل شهرستان های دزفول،شوش و گتوند می باشند که علاوه بر تولید محصولات ایمن و سالم برای داخل کشور،صادرات مهمی به کشورهای مختلف دارند.
وی گفت: این نمایشگاه که برای اولین بار توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول و با همکاری انجمن صنایع غذائی شمال استان خوزستان جهت نمایش توانمندی های صنایع غذائی و بهداشتی با حضور 15 شرکت،در روز شنبه 22 مهرماه سال جاری در پارکینگ این معاونت ،محل سابق بیمارستان افشار دزفول، در دو نوبت صبحها از ساعت 9 الی 13و عصرها از ساعت 16 الی 22 دایر می باشد.
وی تأکید کرد : این نمایشگاه به مدت سه روز و تا روز دوشنبه 24 مهرماه سال جاری دایر می باشد لازم به ذکر است در این نمایشگاه علاوه بر ارائه توانمندی ها و معرفی محصولات سلامت محور و فرهنگ سازی لازم جهت مصرف محصولات بومی،فروش این محصولات از تولید به مصرف و به قیمت کارخانه در اختیار شهروندان قرار داده می شود.
در پایان معاون غذا و دارو از عموم شهروندان جهت بازدید از این نمایشگاه دعوت نمود و گفت : همگام با اجرای اقتصاد مقاومتی،حمایت از تولید داخل و اشتغال جوانان ایرانی و از طرفی باید برای حفظ سلامت خود و پیشرفت صنایع غذائی سالم از تهیه محصولات غیر سالم،بدون برچسب سیب سلامت و یا قاچاق پرهیز نمود.
این نمایشگاه در اولین روز هفته غذا با حضور معاون غذا و دارو،معاون درمان،امام جماعت معاونت ،کلیه مسئولین و پرسنل معاونت های درمان،غذا و دارو،مسئولین انجمن صنایع غذائی شمال خوزستان و همچنین تمامی نمایندگان شرکت های غرفه دار در روز شنبه 22 مهرماه افتتاح و راه اندازی شد.
نظر دهید