• 1404/05/13 - 09:23
  • بازدید: 41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

مالیات داروسازان دزفولی در دزفول هزینه می شود

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: مالیات داروسازان دزفولی برای تکمیل و راه اندازی بیمارستان یازهرا(س) دزفول هزینه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر داود سلمان پور، اظهار داشت: ستاره دار شدن بیمارستان 500 تختخوابی یازهرا(س) دزفول گام بزرگی برای تسریع در تکمیل مهمترین پروژه درمانی خوزستان می باشد و مودیان مالیاتی با انتخاب نام این بیمارستان می توانند در شکوفایی حوزه درمان شهرستان نقش به سزایی داشته باشند.

دکتر سلمان پور افزود: ستاره دار شدن این پروژه بزرگ درمانی در استان یک حق انتخاب مهم برای مودیان مالیاتی است که به توسعه درمان شمال استان خوزستان علاقه مند هستند.

معاون غذا و دارو در پایان توصیه کرد: از جامعه داروسازان شهرستان دزفول و سایر همشهریان عزیز در سرتاسر کشور عزیزمان تقاضا داریم جهت هدفمند سازی پرداخت مالیات و توسعه خدمات درمانی در شهرستان ما را یاری نمایند.    

بازدید میدانی داروسازان شهرستان دزفول از بیمارستان۵۰۰ تختخوابی یازهرا(س) با حضور دکتر علیرضا خسروپناه رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول و معاون غذا و دارو در روز یکشنبه 12 مردادماه 1404 صورت گرفت.

  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 19100
کلمات کلیدی
مسعود زمانی راد

مسعود زمانی راد

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید