• // - 10:58
  • بازدید: 240
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول در هفته غذا:

صبحانه سلامت با حضور مسئولین صرف شد

مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: در روز جهانی غذا، صبحانه سلامت با حضور مسئولین شهری و دانشگاه علوم پزشکی دزفول در معاونت غذا و دارو صرف گردید.

امروز دوشنبه (24 مهرماه 1402) به گزارش خبرنگار وبدا، مهندس غلامرضا مهشاد، اظهار داشت: طبق سیاستهای سازمان غذا و دارو، اولویت غذا بر دارو است چون تهیه محصولات اولیه سالم مواد غذائی و نحوی استفاده از آنها و همچنین رژیم صحیح غذایی می تواند باعث پیشگیری بسیاری از بیماریهای غیرواگیر و شایع در جامعه باشد.

وی ادامه داد: بیماری دیابت منشأ بسیاری از بیماریهای غیرواگر و شایع محسوب می شود. همچنین اصلاح در رژیم غذایی می تواند هزینه های درمان را در آینده کاهش دهد.

مهشاد افزود: در کشورمان با وجود تهدیدات سلامت جامعه با عدم رعایت رژیم های غذایی نادرست و استفاده از غذاهای بی کیفیت، بخصوص فست فودها، همه ساله در این هفته برای تمامی روزهای آن برنامه های متنوعی برای فرهنگ سازی و الگوی سازی صحیح تغذیه سالم در سطح جامعه برنامه ریزی و اجرا می شود.

مدیر غذایی دانشگاه دزفول افزود: شعار جهانی امسال در هفته ملی و روز جهانی غذا « آب زندگی است، آب غذا است » می باشد.

مهندس مهشاد در پایان یادآور شد: بر اساس تقویم سلامت وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی کشور آخرین هفته مهرماه بعنوان هفته غذا و همزمان با سازمان جهانی غذا، 24 مهرماه بعنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده است.

صبحانه سلامت با حضور دکتر علیرضا خسروپناه رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول و دیگر مسئولین شهری و دانشگاهی در اول صبح روز دوشنبه 24 مهرماه سال جاری در سالن اجتماعات این معاونت صرف گردید.

  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 15677
کلمات کلیدی
مسعود زمانی راد

مسعود زمانی راد

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید