معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول در آغاز هفته غذا:
صبحانه سلامت با حضور مسئولین شهری دزفول صرف شد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: در اولین روز از هفته غذا،صبحانه سلامت با حضور مسئولین شهری و دانشگاه علوم پزشکی دزفول در معاونت غذا و دارو صرف گردید.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: در اولین روز از هفته غذا،صبحانه سلامت با حضور مسئولین شهری و دانشگاه علوم پزشکی دزفول در معاونت غذا و دارو صرف گردید.
به نقل از گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،داود سلمان پور،در جمع مسئولین شهری و دانشگاه علوم پزشکی دزفول به مناسبت آغاز هفته غذا و اهمیت مواد غذائی سالم اظهار داشت : شعار جهانی هفته غذا مبنی بر توجه و توسعه مناطق روستائی بعنوان منابع اصلی تهیه مواد غذائی تأکید شده است.زمین و آب دو منبع محدود و حیاتی برای آغاز فرآیند تغذیه می باشند که باید همگی در صیانت و سلامت آنها تلاش کنیم.برای حفظ این منابع لازم است تقاضای مصرف ،مدیریت و کاهش یابد و شعار ملی روز جهانی غذا نیز تأکید بر اصلاح الگوی غذا داشته که با جلوگیری از اصراف می توان مصرف مواد غذائی چه بصورت فردی و یا اجتماعی را مدیریت نمود و سبب پیشگیری از وقوع بیماریهای خطرناک غیرواگیر مثل بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت با کاهش مصرف شکر،نمک و چربی شد.
دکتر سلمان پور اضافه کرد:بر اساس تقویم سلامت وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی کشور و همزمان با سازمان جهانی غذا،روز دوشنبه 24 مهرماه بعنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده است.در کشورمان با وجود تهدیدات سلامت جامعه با عدم رعایت رژیمهای غذائی نادرست و استفاده از غذاهای بی کیفیت ،بخصوص فست فود ها،هر ساله هفته آخر مهرماه بعنوان هفته غذا نامگذاری و برای تمامی روزهای آن برنامه های متنوعی برای فرهنگ سازی و الگوی صحیح تغذیه سالم در سطح جامعه برنامه ریزی و اجرا می شود.
صبحانه سلامت با حضور ریاست دانشگاه،فرماندار ویژه دزفول،معاونان غذا و دارو،فرهنگی دانشجوئی و بهداشت دانشگاه،رئیس نیروی انتظامی،مسئول رادیو شهری دزفول،رئیس شورای شهر دزفول،رئیس اداره صنعت معدن و تجارت،نماینده اداره آموزش و پرورش دزفول و کلیه پرسنل معاونت های درمان،غذا و دارو در صبح روز شنبه 22 مهرماه سال جاری در سالن اجتماعات آفتاب این معاونت صرف گردید.
نظر دهید