• // - 13:44
  • بازدید: 1076
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول در شانزدهمین اجلاس قطب 4:

سلامت غذا مهمترین دغدغه ماست

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد: سلامت غذا مهمترین دغدغه ما می باشد و باید کنترل تمامی فرآیندهای کاشت،داشت و برداشت زیر ذره بین مسئولین سلامت جامعه قرار داده شود.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد: سلامت غذا مهمترین دغدغه ما می باشد و باید کنترل تمامی فرآیندهای کاشت،داشت و برداشت زیر ذره بین مسئولین سلامت جامعه قرار داده شود.

به گزارش  روابط عمومی معاونت غذا و دارو،داود سلمانپور،در شانزدهمین نشست معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی جنوب غرب کشور (قطب 4) که با حضور دکتر غلامرضا اصغری معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو و تعدادی از مسئولین ارشد این سازمان در آبادان برگزار شد،اظهار داشت:یکی از مهمترین مشکلات مردم استان خوزستان عدم پیشگیری و مهار ریزگردها می باشد و عدم توجه به این مشکلات در آینده نزدیک نیازمند ساخت بیمارستان های فوق تخصصی جهت درمان بیماری های ناشی از آن خواهد بود و طبق اصل وزارت بهداشت که پیشگیری بهتر از درمان است،باید از بروز مشکلات و بیماری ها جلوگیری شود وگرنه در آینده باید شاهد پرداخت هزینه های زیادی برای درمان این مشکلات توسط دولت و مردم باشیم.

دکتر سلمانپور افزود:سلامت غذا مهمترین دغدغه ما می باشد و باید تمامی فرآیندهای کاشت،داشت و برداشت زیر ذره بین مسئولین سلامت جامعه قرار داده شود چرا که استفاده بی رویه از کودهای شیمیائی سلامت محصولات و در نهایت سلامت جامعه را با چالش جدی مواجه کرده است و انتظار می رود تفاهم نامه بین سازمانی میان وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی منعقد گردد تا شاهد هماهنگی و کنترل بهتر محصولات کشاورزی باشیم.

جلسات قطب چهارم بصورت دوره ای و فصلی با میزبانی یکی از دانشگاه های قطب برگزار می شود و دوره قبل در 19 مهرماه سال جاری در خرم آباد برگزار گردید.  

شانزدهمین نشست معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی جنوب غرب کشور (قطب 4) با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو به همراه جمعی از مدیران ارشد این سازمان و همچنین معاونان و مدیران ارشد معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی دزفول،جندی شاپور اهواز و لرستان و همچنین دانشکده های علوم پزشکی بهبهان و شوشتر در روز چهارشنبه 4 بهمن ماه سال جاری در هتل کاروانسرا آبادان با میزبانی دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار شد.

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 6812
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید