• // - 13:03
  • بازدید: 815
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدير غذا و محصولات آرايشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول در همایش روز جهانی غذا:

در نیمه اول سال 2100 تن محصولات غذایی صادر شده است

مدير غذا و محصولات آرايشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: در طی شش ماهه اول سال 97 بیش از 2100 تن محصولات صنایع غذائی دانشگاه علوم پزشکی دزفول به 32 کشور جهان صادر شده است.

مدير غذا و محصولات آرايشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: در طی شش ماهه اول سال 97 بیش از 2100 تن محصولات صنایع غذائی دانشگاه علوم پزشکی دزفول به 32 کشور جهان صادر شده است.

به گزارش  روابط عمومی معاونت غذا و دارو،غلامرضا مهشاد،در همایش روز جهانی غذا اظهار داشت: در طی شش ماهه اول سال 97 بیش از 2100 تن محصولات صنایع غذائی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول شامل روغن نباتی، زیتون، خمیرمایه، ماکارانی و لبنیات به 32 کشور جهان از جمله کشورهای آسیای میانه،حاشیه خلیج فارس،روسیه و برخی از کشورهای اروپائی از جمله ایتالیا صادر شده است و نکته قابل توجه اینکه حتی یک قلم از این محصولات برگشت نخورده است.

مهندس مهشاد افزود: یکی از عوامل مهم در صادرات، کیفیت محصول است و خوشبختانه کلیه شرکتهای دارای پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو که تحت پوشش این دانشگاه فعالیت می نمایند در خصوص عرضه محصولات با کیفیت و سلامت محور از پیشتازان کشور می باشند.

مدیر غذا و محصولات بهداشتی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان این خبر که برای صدور مجوز صادرات، نیازی به مرکز استان نداریم عنوان کرد: از سال گذشته مجوز صدور پروانه ساخت صنایع غذایی به دانشگاه علوم پزشکی دزفول تفویض گردید.مجوز صدور صادرات آخرین مجوز سازمان غذا و دارو به دزفول می باشد که با أخذ این مجوز بطور کامل وابستگی دانشگاه علوم پزشکی دزفول از مرکز استان قطع می شود.

وی در پایان توصیه ای به شهروندان محترم داشت و بیان کرد: حمایت از صنایع بومی راهیست برای مرتفع نمودن مشکلات اشتغال جوانان منطقه و سامان بخشی و برطرف شدن مشکلات مالی صنایع غذائی در منطقه و همچنین افزایش توانمندیهای این شرکت ها برای صادرات کالا به سایر کشورهای جهان می باشد.


همایش روز جهانی غذا با حضور معاون غذا و دارو، کلیه مسئولین این معاونت و همچنین مدیران و مسئولین فنی شرکت های تولیدی صنایع غذایی فعال در شهرستان های دزفول،شوش و گتوند در روز سه شنبه 24مهرماه در سالن اجتماعات آفتاب این معاونت برگزار شد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 7792
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید