مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول :
جستجوی آهن در آرد و نان در حال انجام است
مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد : اندازه گیری آهن در آرد و نان به روش اسپکتروفتومتری انجام می شود.
مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد : اندازه گیری آهن در آرد و نان به روش اسپکتروفتومتری انجام می شود.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،غلامرضا مهشاد، اظهار داشت : بیماریهای غیر واگیر مثل کمبود آهن در ایران به سلامت مردم آسیب زیادی وارد کرده است.روش های بسیاری برای مقابله با جبران آهن در مواد غذائی وجود دارد از جمله مکمل یاری،بهبود رژیم های غذائی و غنی سازی رژیم های غذائی . در این میان کنترل و بررسی غنی سازی رژیم های غذائی وظیفه معاونت غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور می باشد.
وی افزود : غنی سازی مواد غذائی راهی برای بالابردن کیفیت محصولات صنایع غذائی و بهبود رژیم غذائی عمومی برای آحاد مردم می باشد.
جلسه آموزش مهارت غنی سازی آرد و نان با حضور مدیر غذا ، پرسنل معاونت غذا و دارو و مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذائی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول در روز سه شنبه 28 دیماه در سالن اجتماعات آفتاب این معاونت برگزار شد . مدرس این دوره مرتضی باقری کارشناس سم شناسی این معاونت می باشد.







نظر دهید