• 1396/08/01 - 23:12
  • بازدید: 774
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدير دارو، فرآورده های بيولوژيک و مواد معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول :

بیشترین عامل مرگ و میر مسمومیت، ناشی از کدام نوع مسمومیت است

مدير دارو، فرآورده های بيولوژيک و مواد معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد:امسال بیشترین موارد مسمومیت در کشور که منجر به مرگ و میر شده است عبارتند از:مسمومیت ناشی از سوء مصرف مواد، مسمومیت ناشی از سموم دفع آفات و مسمومیت های داروئی.

 

 

مدیر دارو، فرآورده های بیولوژیک و مواد معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد:امسال بیشترین موارد مسمومیت در کشور که منجر به مرگ و میر شده است عبارتند از:مسمومیت ناشی از سوء مصرف مواد، مسمومیت ناشی از سموم دفع آفات و مسمومیت های داروئی.

دکتر ندامحمدسعید گفت: امسال برای دوازدهمین سال متوالی هفته اول آبان ،هفته پیشگیری از مسمومیت ها با مدیریت ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو کشور و با همکاری ادارات مرتبط با این موضوع از جمله سازمان نظام پزشکی،اداره آموزش و پرورش و شهرداریها، به منظور آموزش نحوی پیشگیری و درمان مسمومیت ها و کاهش مرگ و میر ناشی از آن برگزار می شود.

 دکتر  محمدسعید شعار انتخابی امسال سازمان غذا و دارو کشور را برای هفته پیشگیری از مسمومیت ها « با افزایش آگاهی،مانع مسمومیت داروئی شویم » عنوان کرد و گفت:روزهای هفته پیشگیری از مسمومیت ها به ترتیب ذیل نامگذاری شده است تا هر روز آموزش هدفمند و مختص همان عامل مسمومیت در جامعه هدف انجام شود :

 دوشنبه یکم آبان ماه، روز پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی داروها.

سه شنبه دوم آبان ماه، روز پیشگیری از بروز مسمومیت ها در کودکان.

چهارشنبه سوم آبان ماه، روز پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی از گازهای و منوکسید کربن.

پنجشنبه چهارم آبان ماه، روز پیشگیری از بروز مسمومیت با موادغذائی و گیاهان سمی.

جمعه پنجم آبان ماه، روز پیشگیری از بروز مسمومیت با سموم دفع آفات نباتی و مواد شیمیائی.

شنبه ششم آبان ماه، روز پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی از گزیدگی ها.

یکشنبه هفتم آبان ماه، روز پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی از سوء مصرف مواد مخدر و محرک.

وی در پایان افزود:طبق جدول زمان بندی و هماهنگی بعمل آمده با اداره آموزش و پرورش شهرستان دزفول کلاسهای آموزشی در این رابطه در مدارس شهرستان برگزار خواهد شد.

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 6394
کلمات کلیدی
مسعود زمانی راد

مسعود زمانی راد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید