مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول در آستانه نوروز 1403:
بازرسی از صنایع غذایی در ایام نوروز تشدید می شود
مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: در جهت تأمین سلامت غذایی، بازرسی های سرزده از صنایع و شرکت های تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی در ایام نوروز تشدید می شود.

به گزارش خبرنگار وبدا، مهندس غلامرضا مهشاد، اظهار داشت: هدف از تشدید بازرسی های صنایع غذایی و آشامیدنی شهرستان دزفول در ایام نوروز برای رضایت مندی هرچه بیشتر و اطمینان شهروندان و میهمانان نوروزی از مصرف محصولات باکیفیت و سالم می باشد.
وی افزود: در تعطیلات نورزی کلیه غرفه های نمایشگاهی که موادخوارکی و آشامیدنی و همچنین محصولات آرایشی و بهداشتی عرضه می کنند زیر ذره بین کارشناسان این معاونت قرار دارد.
مدیر غذای دانشگاه در خاتمه یادآور شد: تقارن ایام تعطیلات نوروز با بهار قرآن باعث افزایش تقاضا و عرضه ظروف یکبارمصرف می شود که باید به نشان استاندارد و سیب سلامت این محصولات دقت بیشتری نمود.
در اولین بازدید میدانی از شرکت کیمیاگران عرصه سلامت، تولیدکننده محصولات بهداشتی در روز جمعه 25 اسفندماه 1402 توسط آقایان مهشاد و شریفی اصل صورت پذیرفت.