مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول :
اولین جلسه PMS غذایی در سال 1403 برگزار شد
مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: اولین جلسه طرح کشوری PMS غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وبدا، مهندس غلامرضا مهشاد، اظهار داشت: هدف از اجرای طرح PMS در دانشگاه دزفول ارتقاء سطح کیفی محصولات تولیدی در شهرستان برای امنیت و سلامت غذایی در جامعه و منطقه می باشد.
وی افزود: اجرای طرح PMS در جهت نظارت دقیق تر و کنترل بازار مواد غذایی الزامی و اجرای درست و هدف دار آن در جهت ارتقاء تولید محصولات غذایی سالم در راستای سلامت جامعه ضروری است .
مدیر غذای دانشگاه گفت: این طرح کشوری سالانه در 2 نوبت با نمونه برداری گسترده از محصولات غذایی در سطح کشور به کمک کارشناسان نظارت بر مواد غذایی با هدف کنترل شاخص های ایمنی طراحی و اجرا می شود.
مهندس مهشاد در خاتمه تأکید کرد: پس از انجام آزمایش های لازم بر روی موادغذایی مشمول این طرح در صورت وجود هرگونه عدم انطباق با ضوابط فنی و بهداشتی سازمان غذا و دارو برخورد قانونی انجام می گیرد و با جمع آوری، توقیف، تذکر نسبت به اصلاح فرآیند تولید آنها پیگیری می شود.
این کمیته در روز سه شنبه 11 اردیبهشت ماه 1403 با حضور معاون غذا و دارو و کلیه اعضاء در دفتر این معاونت برگزار شد.