معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول در اولین روز هفته غذا:
از کارشناسان مدیریت غذایی دانشگاه تجلیل شد
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: در اولین روز هفته غذا از مسئولین و کارشناسان مدیریت غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه تقدیر و تجلیل شد.
به گزارش خبرنگار وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، داود سلمان پور، اظهار داشت: تقارن روز جهانی غذا و امامت حضرت مهدی (عج) را به فال نیک می گیریم و امید است این روز آغازی پرخیر و برکت برای شکوفایی و پیشرفت صنایع غذایی کشور و منطقه باشد.
دکتر سلمان پور افزود: توجه و نظارت بر محصولات کشاورزی و همچنین تولیدات صنایع غذایی سلامت محور که با هماهنگی بین سازمانی و نظارت های مستمر آنها می تواند سلامت جامعه را تضمین کند.
وی افزود: متأسفانه مصرف بی رویه فست فودها و غذاهای پرچرب در جامعه در حال گسترش بیماری های غیرواگیر و خطرناکی مثل چربی کبد شده است که طبق آمارهای موجود یکی از خطرناک ترین و مرگبار ترین بیمارها در آینده محسوب خواهد شد.
معاون غذا و دارو گفت: همه ساله در هفته آخر مهرماه شعارهایی در سطح جهانی و ملی مطرح می شود تا خط مشی و راهکاری برای فعالیت یکساله آتی باشد و امسال نیز شعار جهانی، رفتار ما آینده را می سازد و شعار ملی، آگاهی، مدیریت، اصلاح الگوی مصرف غذایی برای مبارزه باکرونا می باشد.
بر اساس تقویم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، همه ساله هفته آخر مهرماه بعنوان هفته غذا و 24 مهرماه مصادف با 16 اکتبر روز جهانی غذا نامگذاری شده است.
مراسم تجلیل از همکاران این معاونت در روز شنبه 24 مهرماه با حضور دکتر داود سلمان پور معاون غذا و دارو و کلیه همکاران در سالن اجتماعات آفتاب این معاونت برگزار شد.
#کرونا_را_جدی_بگیریم
#من_واکسن_میزنم
نظر دهید