• // - 15:13
  • بازدید: 2083
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در همایش روز جهانی غذا :

از تولیدکنندگان صنایع غذائی نمونه سال 95 شمال خوزستان تجلیل شد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد : در همایش روز جهانی غذا از سه شرکت تولیدکننده صنایع غذائی نمونه سال 95 که در رعایت نشانگرهای رنگی پیشگام بودند تندیس یادبود اهدا شد .

 

دکتر داود سلمان پورمعاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول  اظهار داشت : سازمان غذا و دارو در دو سال گذشته تلاش های بسیاری جهت اجرائی کردن طرح برچسب نشانگر تغذیه ای رنگی بعمل آورده است و دانشگاههای علوم پزشکی سرتاسر کشور مکلف به اجرای آن شده اند و پوستر و بروشورهای آموزشی در این خصوص جهت ارتقای سطح آگاهی مردم طراحی و به چاپ رسیده است .

خلیلی مدیر عامل شرکت شیر پگاه خوزستان در این همایش اعلام کرد : پیشرفت صنایع غذائی در شهرستان ، مدیون زحمات و سخت گیریهای دانشگاه علوم پزشکی دزفول می باشد.

در این همایش به شرکت پگاه خوزستان ، شرکت خوشه زرین امید ( با نام تجاری گلباران ) ، شرکت نگین دز ( با نام تجاری کنارستان ) بعنوان شرکتهای برتر در سال 95 تندیس یادبود اهدا گردید و در ادامه از سه مسئول فنی نمونه سال فاطمه نیسی ( شرکت خوشه زرین امید ) ، مینا خیرالله ( شرکت دل آرای دز ) و محمد آذرکیش ( شرکت حلوا شکری آهونشان ) لوح تقدیر اهدا شد و همچنین در پایان از زحمات فرزانه میرزائی جهت برگزاری نمایشگاه و همایش روز جهانی غذا قدردانی بعمل آمد .

سومین همایش روز جهانی غذا به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه و با حضور ریاست دانشگاه ، معاونت بهداشتی ، مدیرعامل و مسئولین فنی شرکت های تولیدی محصولات مواد غذائی شهرستان های دزفول و شوش ، معاونان مدارس مقطع متوسطه و رابطین بهداشت مدارس در سه شنبه هفته جاری همزمان با سراسر کشور در سالن کانون ایثار اداره آموزش پرورش شهرستان دزفول برگزار شد .



  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 4195
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید