کارشناس آموزش سلامت اداره پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
سومین جلسه بررسی تأسیس واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار برگزار شد
کارشناس آموزش سلامت اداره پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: سومین جلسه بررسی زیرساختهای تأسیس واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار در بیمارستان بزرگ دزفول برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت درمان،شبنم سالمی نژاد، اظهار داشت: این جلسه با هدف معرفی و بیان دستورالعمل های اجرایی واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار، آشناسازی مجریان این طرح بویژه پزشکان ارجاع دهنده بیمار به این واحد و همچنین نحوه ارجاع بیماران برگزار گردید.
کارشناس اداره پرستاری دانشگاه افزود: استفاده از روشهای علمی و مؤثر در آموزش پرستاران در زمینه آموزش به بیمار و همچنین تولید محتوای آموزشی در قالب فیلم و کلیپ توسط پزشکان مربوطه و پرستاران مجرب برای تحقق اهداف این طرح حائز اهمیت می باشد.
وی افزود: برگزاری جلسات آموزش گروهی برای بیماران، ارجاع صحیح و به موقع بیماران از بخش های بستری و سرپایی، اهمیت شاخص های پایش و ارزیابی واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار از رؤس برنامه های در حال اجرا و یا در دست اقدام می باشند.
کارشناس آموزش سلامت اداره پرستاری در پایان یادآور شد: هدف از تأسیس این واحد ارتقای سطح سلامت، پیشگیری در سطوح مختلف و بهبود رفتارهای مرتبط با سلامت در جهت دستیابی به بالاترین سطح سلامتی ممکن و همچنین استقلال در خود مراقبتی بیماران مراجعه کننده به بیمارستان و خانواده آنها می باشد.
این نشست صمیمی در روز یکشنبه 17 مهرماه 1401 با حضور مسئولین بیمارستان و رئیس اداره پرستاری و کارشناسان آموزش بیمارستان و معاونت درمان در سالن جلسات دکتر علی هدایت بیمارستان بزرگ دزفول ( دکتر گنجویان ) برگزار گردید.
#من_واکسن_میزنم
نظر دهید