مسئول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
زایمان سزارین کاهشی شد
مسئول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: آمار سزارین در بیمارستان بزرگ دزفول در بهمن ماه سال 1402 در مقایسه با یک ماه قبل روند کاهشی داشته است.

به گزارش خبرنگار وبدا ،فاطمه بهرامی پور، اظهار داشت: آمار سزارین کل در این بیمارستان در بهمن ماه سال جاری 44.33 درصد بوده است که در مقایسه با دی ماه که 48.28 درصد بوده است روند کاهشی داشته است.
وی اضافه کرد: آمار بی دردی زایمان به روش اسپاینال در بیمارستان بزرگ دزفول (دکتر گنجویان) از 0.6 درصد در دیماه 1402 به 3.25 درصد در بهمن ماه افزایش داشته است.
مسئول مامایی افزود: آمار زایمان کل در این بیمارستان از 285 مورد در دی ماه به 334 مورد در بهمن ماه روند افزایشی داشته است.
بهرامی پور در پایان گفت: در راستای کاهش آمار سزارین در دانشگاه علوم پزشکی دزفول می بایست کارگاه های آموزشی مهارتهای بالینی برای ماماهای جدیدالورود برگزار شود.
کمیته مراقبت و درمان جوانی جمعیت در روز سه شنبه مورخ 15 اسفندماه 1402 به میزبانی واحد مامایی معاونت درمان و با حضور دکنر محمدرضا ابیض معاون درمان، مدیر درمان و سایر اعضاء در سالن اجتماعات مدافعان سلامت معاونت درمان برگزار شد.