رئیس اداره تعالی خدمات بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول به مناسبت روز جهانی بهداشت دست:
دست ها یکی از شایع ترین راه انتقال ویروس است
رئیس اداره تعالی خدمات بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد: با توجه به شرایط کنونی و شیوع کرونا، پاکیزه نگهداشتن دست ها باید به عادت تبدیل شود تا در کنترل و مبارزه با انواع ویروس ها از ما محافظت شود.
به گزارش خبرنگار وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت درمان،سعید نظری، اظهار داشت: بر اساس آخرین مطالعات سازمان بهداشت جهانی (WHO) ویروس های تنفسی مثل بیماری ویروس کرونا زمانی پخش می شوند که بزاق یا قطرات آلوده به ویروس از طریق چشم ها، بینی یا گلو و معمولاً از طریق دستها وارد بدن می شود.
وی افزود:دستها یکی از شایع ترین راه های انتقال ویروس از فردی به فرد دیگر است.یکی از ارزان ترین، ساده ترین و مهمترین راهها برای پیشگیری از انتقال ویروس شست و شوی مکرر دست ها با آب و صابون است.
وی در خصوص پاسخ به این سئوال که چه زمانی دست ها را باید بشوییم گفت:در مواردی از جمله پس از سرفه، عطسه یا پاک کردن بینی، پس از حضور در اماکن عمومی مثل وسایل حمل و نقل عمومی، سوپرمارکت ها و اماکن مذهبی، پس از لمس سطوح در خارج از خانه مثل پول، قبل و بعد از غذا خوردن، پس از استفاده از سرویس بهداشتی، پس از بیرون گذاشتن زباله و پس از لمس حیوانات و غیره.
وی در پایان، در پاسخ به اینکه شستشوی دست ها با صابون مؤثرتر است یا مایع ضدعفونی کننده عنوان داشت: هر دو روش اگر طبق اصول باشد مؤثر می باشند ولی در بیرون از خانه استفاده از ضدعفونی کننده های دست اغلب بسیار راحت تر است.همچنین ضدعفونی کننده الکل دار ویروس کرونا را از بین می برد.
در تقویم وزارت بهداشت، 15 اردیبهشت ماه بعنوان روز جهانی بهداشت دست نامگذاری شده است و شعار امسال « برای ایمنی متحد شویم دست هایمان را بشوئیم » می باشد.
#کرونا_را_جدی_بگیریم
#من_واکسن_میزنم
نظر دهید