• // - 13:53
  • بازدید: 1001
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مسئول واحد آموزش معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول در آستانه هفته سکته مغزی:

برنامه آموزش آنلاین سکته های مغزی برگزار شد

مسئول واحد آموزش معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: در آستانه هفته سکته مغزی، برنامه آموزش آنلاین سکته های مغزی برای کلیه شاغلین دانشگاه علوم پزشکی دزفول توسط معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا به نقل از روابط عمومی معاونت درمان،لیدا نادران طحان،اظهار داشت:یکی از اهداف برگزاری این سمینار آموزشی در فضای مجازی، شرکت حداکثری پرسنل شاغل این دانشگاه برای بهره مندی از این بحث بروز و مهم می باشد و همچنین با این روش می توان هزینه های آموزشی را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

در ادامه دکتر نسیم کاظمی متخصص مغز و اعصاب و مدرس این دوره آموزشی سرفصلهای مطالب ذیل را تشریح داد:انواع سکته های مغزی، دلایل سکته های مغزی، علائم و نشانه های سکته مغزی، اطلاع به مرکز 115 و انتقال به موقع بیمار به مرکز درمانی، چگونگی ارائه خدمات برای بیمار، نحوی تشخیص و درمان، راههای پیشگیری از بروز سکته های مغزی، اولویت های سلامت و کاهش عوارض و ناتوانی های ناشی از سکته مغزی.

بر اساس اهمیت و شایع بودن مسئله سکته حاد مغزی در کشور مسئولین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 26 آبان ماه الی 2 آذرماه را هفته سکته مغزی نامگذاری نمودند تا در این هفته بتوان در خصوص پیشگیری از این بیماری غیرواگیر در جامعه فرهنگ سازی لازم ارائه گردد. 

این سمینار آموزشی با همت واحد آموزش معاونت های درمان و توسعه دانشگاه و همکاری کارشناسان واحد فناوری اطلاعات دانشگاه و این معاونت در فضای مجازی بر بستر اینترنت داخلی دانشگاه علوم پزشکی دزفول برای کلیه پرسنل شاغل در روز دوشنبه 21 آبان ماه برگزار شد.

مدرس این دوره دکتر نسیم کاظمی متخصص مغز و اعصاب از پزشکان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی دزفول بوده است.



  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 7921
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید