• // - 12:50
  • بازدید: 1026
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاونت درمان با همکاری مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

اولین جلسه مشترک برنامه عملیاتی فناوری اطلاعات در حوزه درمان برگزار شد

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد : اولین جلسه مشترک برنامه عملیاتی سال 96 مدیریت فناوری اطلاعات حول محور معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار شد.

 

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد : اولین جلسه مشترک برنامه عملیاتی سال 96 مدیریت فناوری اطلاعات حول محور معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ،علی پیمان پور، گفت: در راستای تحقق تحول نظام سلامت و اجرای برنامه عملیاتی در سال جاری بیشترین مأموریت این مدیریت ،عملیاتی نمودن برنامه در حوزه درمان می باشد و تمامی حوزه های درمانی و تشخیصی اهم از بیمارستان ها،مراکز درمانی،تشخیصی دولتی و خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول در شهرستان های دزفول ،شوش و گتوند در این پروژه تعریف شده اند.

مهندس پیمان پور در خصوص مصوبات این جلسه اعلام کرد :نرم افزار موجود HIS بیمارستان های دزفول و گتوند استعداد ارائه گزارشات مدنظر وزارت را داشته ولی در حاضر اطلاعات مورد نظر در این نرم افزارها بطور کامل و دقیق ثبت نمی گردد و مقرر گردید کمیته تخصصی در بیمارستان های دانشگاه جهت مرتفع نمودن این مشکل تشکیل گردد.نرم افزار بیمارستان نظام مافی شوش قابلیت های لازم جهت ارتقاء را نداشته و می بایست در اسرع وقت نرم افزار بیمارستانی جدید مستقر گردد.

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود :یکسری از خدمات ارائه شده در بیمارستان ها در سامانه بیمارستانی تعریف نشده است باید پس از بررسی و آنالزیم آنها در کمیته مشترک دفاتر پرستاری و فناوری اطلاعات بیمارستان ها به کمیته مگسا وزارت بهداشت جهت تعریف و کدگذاری ارسال گردند.

وی در خصوص استقرار و توسعه محتوای الکترونیکی پرونده الکترونیک سلامت تصریح کرد: بر اساس جدول زمان بندی وزارت بهداشت تا آخر سال جاری می بایست تمامی گزارشات پرستاری و ثبت کدینگ تشخیص نتایج آزمایشهای بالینی،پاتولوژی و تصویربرداری در سامانه های HIS بیمارستانی ثبت گردد.

وی در پایان تأکید کرد :اطلاعات نرم افزاری تمامی درمانگاه های عمومی و تخصصی دولتی و خصوصی،مطب پزشکان عمومی و متخصص،مراکز تصویربرداری،آزمایشگاهها و سایر مراکز درمانی می بایست توسط معاونت درمان أخد و به وزارت بهداشت منعکس گردد.

این جلسه با پیگیری واحد آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی دزفول و با حضور مدیر داخلی،مسئول درآمد،مسئول دفتر پرستاری و مسئول فناوری اطلاعات بیمارستان بزرگ دزفول و همچنین مدیر آمار و فناوری اطلاعات و مسئول آمار دانشگاه،رئیس اداره اقتصاد درمان ،مسئول و کارشناس فناوری اطلاعات معاونت درمان در روز یکشنبه 4 تیرماه در سالن اجتماعات آفتاب این معاونت برگزار شد.

 


  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 6030
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید