• 1399/08/24 - 14:23
  • بازدید: 3701
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول

درخواست نامگذاری میدان شهدای مدافع سلامت به شورای اسلامی شهر دزفول ارسال شده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: درخواست نامگذاری میدان شهدای مدافع سلامت به شورای اسلامی شهر دزفول ارسال شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: درخواست نامگذاری میدان شهدای مدافع سلامت به شورای اسلامی شهر دزفول ارسال شده است.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر علی قمیشی اظهار داشت:نظر به پاسداشت یاد و خاطره مدافعان سلامت که در جهاد با بیماری کرونا به درجه شهادت  نایل شده اند. درخواست نامگذاری میدان شهدای مدافع سلامت به شورای اسلامی شهر دزفول ارسال شده است.

دکتر قمیشی افزود: جهت بسط فرهنگ ایثار و تلاش همچنین به منظور قدردانی از کادر بهداشت و درمان این درخواست تقدیم جناب آقای سید مصطفی عظیمی فر رئیس شورای اسلامی شهر دزفول شده است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول خاطر نشان کرد.

نظر به حمایت همه جانبه شورا از کادر بهداشت و درمان درنبرد با کرونا و بذل  توجه و عنایت اعضای شورای شهر اسلامی دزفول در خواست  کردیم در صورت صلاحدید یک میدان در سطح شهر به نام شهدای مدافع سلامت مزّین گردد. دانشگاه علوم پزشکی دزفول تا کنون سه شهید مدافع سلامت به نامهای عبدالمهدی شاد ور، سعید عباسی و پروین کیوان را در راه جهاد با کرونا به میهن اسلامی تقدیم نموده است.

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت توسعه مدیریت و منابع,اخبار مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی,اخبار بیمارستان بزرگ دزفول,اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار معاونت درمان,اخبار معاونت فرهنگی و دانشجویی ,سایت اصلی ::: اخبار معاونت ها,اخبار دانشگاه,پیشگیری از کرونا ویروس,اداره پرستاری
  • کد خبر : 10700
کلمات کلیدی
فریدون جعفریان

فریدون جعفریان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید