روابط عمومی معاونت بهداشت
۵۵۰پرسشنامه فرهنگسازی نان کامل توسط کارشناسان تغذیه تکمیل شد

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت با تاکیدبر نقش موثر مصرف نان های کامل در پیشگیری از پرخوری کاذب و تاثیر آن در بروز چاقی که خود زمینه ساز دیابت – کبد چرب ، همچنین نقش موثر نان کامل در بهبود اختلالات گوارشی، پیشگیری از کمخونی و ... عنوان کرد:
۵۵۰ پرسشنامه مشمل بر ۴۵ سوال درخصوص مصرف نان کامل از بزرگسالان مراجعه کننده به مراکز خدمات جامع سلامت سطح شهرستان توسط کارشناسان تغذیه تکمیل گردید.
مهندس جودکیان گفت: این تحقیق نشان داد مصرف نان سبوس دار در افراد شرکت کننده با تحصیلات بالاتر بیشتر است .
تحلیل داده ها مشخص کرد در افرادیکه مصرف نان سبوس دار بیشتری داشتند شانس ابتلا به کبد چرب و پره دیابت کمتربود .
وی همچنین به این نکته اشاره نمود که با تحلیل داده ها میتوان دریافت که در افراد با سابقه ی مشکلات گوارشی کمتر، مصرف نان سبوس دار بیشتر بوده که تاییدی دیگر در فواید گوارشی مصرف نان کامل می باشد.
#نقش_من_در_جوانی_ایران
#ایران_جوان_ایران_قوی