• // - 09:23
  • بازدید: 8
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشت

گستردگی بسیاری از بیماری ها به نوع تغذیه برمی گردد.

مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه خبر از فرا رسیدن پانزدهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه داد و گفت : با توجه به شیوع بسیار زیاد چاقی و اضافه وزن در بین جامعه و پایین آمدن سن چاقی وقت آن رسیده که نگاه ریزبینانه تری به سفره هایمان داشته باشیم. 
 
وی گفت :با توجه به تغییر سبک رژیم های غذایی و سبد خانوار و افزایش مصرف غذاهای فراوری شده و پرچرب ، فست فود ها و غذاهای رستورانی با افزایش چشم گیر بیماری های مرتبط با تغذیه مواجه هستیم. امسال این پویش ملی با رویکرد روغن ها با شعار "روغن مناسب ، غذای سالم ، خانواده سالم"  و با تکیه بر افزایش آگاهی و نگرش عمومی جامعه درخصوص انواع روغن ها به مدت دو هفته از ۱۷ الی ۳۰ آذر ماه با روز شمار هایی مثل : قلب سالم با مصرف روغن مناسب، نقش نشانگر تغذیه ای در انتخاب روغن، روغن گیاهی یا حیوانی، روغن و کنترل وزن و ... در کل شهرستان اجرا خواهد شد. 
 
مهندس جودکیان در ادامه افزود : با توجه به اینکه سهم عظیمی از روغن مصرفی در شیرینی پزی ها، کلوچه پزی ها، رستوران ها و غذا بیرون برها ، روغن های نباتی جامد و نیمه جامد هستند لازم است مردم در خصوص عوارض مصرف این روغن ها مثل : ایجاد مقاومت به انسولین، افزایش ریسک گرفتگی عروق کرونری قلب،افزایش ریسک ابتلا به برخی سرطان ها و ... هوشیار باشند.
 
مدیر گروه بهبود تغذیه در پایان اظهار داشت : علاوه بر مشاوره و آموزشهای تخصصی فردی که توسط کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت به مراجعین ارائه می شود، در این پویش آموزش های تخصصی در مورد نحوه انتخاب صحیح روغن ها، روش نگهداری صحیح روغن ها، میزان دقیق مورد نیاز مصرف روغن ها، مزیت ها و معایت انواع روغن های مایع و جامد، اصلاح باور های غلط رایج در خصوص روغن های حیوانی که متاسفانه تبلیغ مصرف آنها توسط افراد نا آگاه و سود جو رواج یافته ،به همراه بسیاری نکات آموزشی دیگر به کلیه اقشار جامعه از طریق برنامه های حضوری و گروهی، متون آموزشی، رادیو، مسابقه، ایستگاه تغذیه و ... داده خواهد شد.
 
‌#نقش_من_در_جوانی_ایران
#ایران_جوان_ایران_قوی
  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 18351
کلمات کلیدی
محمدمهدی محمودی

محمدمهدی محمودی