• // - 10:25
  • بازدید: 11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشت

ضایعات نان خسارات قابل توجهی به امنیت غذایی کشور وارد خواهد کرد

ضایعات مواد غذایی و غالبا نان به عنوان پر مصرف ترین غلات یک مشکل جدی است که باعث آسیب زیست‌ محیطی می‌شود و در نتیجه خسارات قابل‌توجهی به امنیت غذایی وارد می کند.
 
مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت در این رابطه گفت: سرانه مصرف روزانه آرد برای هرنفر  250گرم یعنی ماهانه 7.5 کیلوگرم می باشد در حالی که سرانه مصرف برای هر ایرانی با توجه به دور ریز نان به  14 کیلوگرم می رسد به عبارتی 6.5 کیلو برای هر فرد ضایعات نان وجود دارد.
 
بهترین و موثر ترین اقدام برای کاهش ضایعات نان بالا بردن کیفیت نان می باشد و دسترسی به آرد کامل و تولید نان سبوس دار با حداکثر 4 درصد استخراج سبوس به عنوان نان مطلوب راهی برای کنترل ضایعات است . 
 
همچنین قرار دادن نان های داغ روی هم قبل از سرد شدن، باعث ایجاد تغییر حالت ظاهری، بیات شدگی زودرس، سرعت دادن به کپک زدگی، تشدید ضایعات و احتمال ایجاد بیماری گوارشی می گردد؛ نان سرد شده را در پلاستیک دربسته و بدون هوا بگذارید.
 
از آنجایی که تغییرات نان در دمای ۴ درجه سریع تر انجام میشود قرار دادن نان در یخچال، روند بیات شدن نان را سرعت می بخشد؛ اگر تصمیم به نگهداری بیش از یک تا دو روز را دارید نان  را خنک کنید سپس در کیسه تمیز قرار داده و داخل فریزر بگذارید
 
#نقش_من_در_جوانی_ایران
#ایران_جوان_ایران_قوی
  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 17809
کلمات کلیدی
محمدمهدی محمودی

محمدمهدی محمودی