روابط عمومی معاونت بهداشت برگزاری کمیته هماهنگی بزرگداشت هفته ملی مبارزه با سرطان ( ۱ لغایت ۷ بهمن ماه) 1403/11/17 - 08:48 روابط عمومی معاونت بهداشت مصرف گوشت های فناوری شده یکی از عوامل افزایش سرطان در دستگاه گوارش است 1403/11/16 - 08:35 روابط عمومی معاونت بهداشت مصرف موادغذایی با شاخص گلایسمی بالا می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد! 1403/11/16 - 08:33 روابط عمومی معاونت بهداشت برگزاری جشن اعیاد مبارک شعبانیه و دهه مبارک فجر در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول 1403/11/15 - 09:57 روابط عمومی معاونت بهداشت طرح توسعه خدمات دندانپزشکی حوزه بهداشت در روستای جاته // - 08:13 روابط عمومی معاونت بهداشت تقدیر از مراقبین ناظر برتر شهرستان دزفول // - 08:11 روابط عمومی معاونت بهداشت اعلام رضایت دکتر رئیسی در دیدار معاونین بهداشت استان خوزستان از عملکرد معاونت بهداشت دزفول // - 08:09 روابط عمومی معاونت بهداشت اهمیت آموزش سلامت در بهبود کیفیت زندگی و ارتقای سطح آگاهی عمومی // - 08:07 روابط عمومی معاونت بهداشت استفاده از هوای پاک حق شهروندان و کودکان نسل آینده // - 10:01 روابط عمومی معاونت بهداشت تقدیر از خدمات شایسته معاون اجرایی معاونت بهداشت در پایان حضور در این کسوت // - 09:50
روابط عمومی معاونت بهداشت برگزاری کمیته هماهنگی بزرگداشت هفته ملی مبارزه با سرطان ( ۱ لغایت ۷ بهمن ماه) 1403/11/17 - 08:48
روابط عمومی معاونت بهداشت مصرف گوشت های فناوری شده یکی از عوامل افزایش سرطان در دستگاه گوارش است 1403/11/16 - 08:35
روابط عمومی معاونت بهداشت مصرف موادغذایی با شاخص گلایسمی بالا می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد! 1403/11/16 - 08:33
روابط عمومی معاونت بهداشت برگزاری جشن اعیاد مبارک شعبانیه و دهه مبارک فجر در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول 1403/11/15 - 09:57
روابط عمومی معاونت بهداشت اعلام رضایت دکتر رئیسی در دیدار معاونین بهداشت استان خوزستان از عملکرد معاونت بهداشت دزفول // - 08:09
روابط عمومی معاونت بهداشت تقدیر از خدمات شایسته معاون اجرایی معاونت بهداشت در پایان حضور در این کسوت // - 09:50