• // - 06:52
  • بازدید: 10
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشت

درج متون علمی ارسالی گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم‌پزشکی دزفول در سایت دفتربهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خصوص لبنیات

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه گفت: یکی از اولویت های آموزشی سند ملی شورای سلامت و امنیت غذایی توجه به مبحث مهم لبنیات می باشد .

در همین راستا گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه دزفول در راستای افزایش آگاهی عموم مردم، به ترجمه ۷متن علمی با موضوعات مختلف پرداخته است.

جهت مطالعه ی این مطالب می توانید به بخش تازه های تحقیقاتی غذا و تغذیه در سایت دفتر بهبود تغذیه مراجعه نمایید:

 

مصرف لبنیات و پیشگیری از سرطان 

 

B2n.ir/e17001

 

مصرف لبنیات و پیشگیری از pcos

 

B2n.ir/j78855

 

تاثیر مصرف لبنیات در سلامت روان

 

B2n.ir/x00984

 

نقش لبنیات در بهبود کیفیت خواب

B2n.ir/s86458

 

پاسخ برخی از سوالات رایج در خصوص شیر و لبنیات

B2n.ir/n49066

 

آیا کودکان می توانند ماست بخورند؟

B2n.ir/w35230

 

ماست چه مدت می تواند بیرون از یخچال بماند؟

B2n.ir/h89765

 

 

#نقش_من_در_جوانی_ایران

#ایران_جوان_ایران_قوی

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 17747
کلمات کلیدی
محمدمهدی محمودی

محمدمهدی محمودی