• 1404/08/25 - 11:06
  • بازدید: 64
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

جلسه دانشگاهی کنترل و پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، جلسه دانشگاهی، با محوریت کنترل و پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید، روز چهارشنبه مورخ ۲۱ آبان ۱۴۰۴، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، جلسه دانشگاهی، با محوریت کنترل و پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید، روز چهارشنبه مورخ ۲۱ آبان ۱۴۰۴، با حضور مدیر و کارشناسان گروه بهبود تغذیه، بهداشت محیط و با مشارکت معاونت غذا و دارو و نمایندگان اتاق اصناف برگزار شد. 

️در آغاز جلسه، مهندس جودکیان؛ مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، درخصوص اهمیت ریزمغذی ید، وضعیت کمبود آن در کشور، استان و دانشگاه دزفول و ضرورت استفاده از نمک‌های یددار تصفیه‌شده سخن گفت. 

️وی همچنین به مضرات مصرف نمک‌های دریا و منع مصرف این نوع نمک‌ها تأکید کرد.

️مهندس جودکیان در ادامه گفت: تداوم برنامه‌ها و همکاری دستگاه‌ها نقش مهمی در تقویت کنترل کیفی نمک‌های یددار تصفیه‌شده دارد.

وی در ادامه به تشریح طرح‌های یدسنجی کشور و استان و نتایج آن پرداخت و بر ضرورت پایش مداوم کیفیت نمک‌های یددار تصفیه‌شده و لزوم توجه واحدهای صنفی، به تأمین و عرضه نمک استاندارد در زنجیره توزیع تأکید کرد. 

️در پایان، نظرات اعضای حاضر در جلسه مطرح شد و درباره انتظارات، چالش‌های اجرایی و راهکارهای تقویت همکاری‌ها تبادل‌نظر انجام گرفت. 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 19659
کلمات کلیدی
شادی ذاکرزاده

شادی ذاکرزاده