روابط عمومی معاونت بهداشت
تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در قالب بسیج سلامت نوروزی در دزفول آغاز شد

دکتر عصار معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز۱۴۰۴ ؛ دانشگاه علوم پزشکی دزفول با هدف حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی نظارتهای بهداشتی گستردهای را بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از تاریخ ۱۱ اسفند سال جاری تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۴ اجرا می نماید.
وی در ادامه گفتند که این نظارتها در قالب بسیج سلامت نوروزی و با هدف اطمینان از رعایت اصول بهداشتی و ارائه مواد غذایی سالم به شهروندان و مسافرین گرامی انجام می شود.
وی با اشاره به این مطلب که در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان نظارت بر کیفیت مواد غذایی در سه شیفت صبح ،عصر ، و پس از افطار توسط ۲۶ تیمهای نظارتی و بازرسی و از ساعت ۸ صبح تا ۲۴ انجام می شود ، یادآور شدند که در طی این بازرسی ها کلیه مراکز حساس مانند کارگاه های شیرینی پزی و قنادی ها ، مراکز تولید و عرضه زولبیا و بامیه ،مراکزعرضه اش و حلیم و مساجد و اماکن عمومی به طور ویژه بررسی میگردند.
نظارت بر سلامت سامانه های آب رسانی و نمونه برداری از آب و مواد غذایی نیز در این ایام تشدید خواهد شد.
وی همچنین همچنین خواستار شرکت مسئولان شهرستان و همشهریان در پویش نه به تصادفات را شدند.
شهروندان و مسافرین نوروزی در صورت داشتن هر گونه شکوائیه بهداشتی می توانند با سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ در طول شبانه روز تماس حاصل نمایند.
#نقش_من_در_جوانی_ایران
#ایران_جوان_ایران_قوی