• // - 14:16
  • بازدید: 1002
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول

کمیته درون بخشی هماهنگی برنامه ی سلامت ماه مبارک رمضان در معاونت بهداشت برگزار شد.

کمیته درون بخشی هماهنگی برنامه ی سلامت ماه مبارک رمضان با حضور مدیر گروه و کارشناسان مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشت و همچنین کارشناسان ستادی شهرستانهای دزفول، شوش و گتوند مورخه 5 خرداد 1397 در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

کمیته درون بخشی هماهنگی برنامه ی سلامت ماه مبارک رمضان  با حضور مدیر گروه و کارشناسان مهندسی بهداشت محیط  معاونت بهداشت و همچنین کارشناسان ستادی شهرستانهای دزفول،  شوش و گتوند مورخه 5 خرداد 1397  در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

در این جلسه مهندس علی افشه مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط  ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و آروزی قبولی طاعات و عبادت همکاران محترم ، شرح وظایف ابلاغ شده از وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی در ماه مبارک رمضان را جهت حاضرین در جلسه شرح، و براجرای دقیق آن تاکید کرد.

 در ادامه این جلسه محورهای برنامه های سلامت رمضان به شرح ذیل ارائه شد:

-     کنترل و بازرسی از مراکز طبخ و عرضه شیرینی های سنتی از جمله زولبیا و بامیه

-     کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از مراکز طبخ و عرضه  و فروش آش و حلیم و مواد غذایی مشابه

-     کنترل و بازرسی از مراکز تهیه و طبخ مواد غذایی حساس از جمله رستوران ها و فست فودها به ویژه بعد از افطار

-     کنترل و بازرسی مراکز و محلهای  طبخ غذا جهت افطاری و سحری

-     کنترل و بازرسی بهداشت محیطی محل های برگزای مراسم افطار و سحر دهی به ویژه برای شب های قدر

-     کنترل دخانیات در کلیه محل ها و مراکز مورد بازرسی

-     کنترل و بازرسی بهداشتی از سامانه های آبرسانی

-     سنجش عوامل محیطی در بازرسی ها با تجهیزات سنجش پرتابل

-     بازرسی بهداشتی مشترک با دستگاه ها و سازمان های مرتبط از جمله تعزیرات، سازمان صنعت ، معدن وتجارت و اتحادیه های مرتبط مانند اتحادیه آش و حلیم ، رستوران داران و چلوکبابی ها و کبابی ها و قنادی و شیرینی فروشی ها.


 

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 7280
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید