معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول
کارگاه آموزشی پایش رشد و تغذیه کودکان زیر 5 سال در معاونت بهداشتی برگزار شد.
کارگاه آموزشی پایش رشد و تغذیه کودکان زیر 5 سال با مشارکت گروه بهبود تغذیه جامعه و گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی جهت کلیه کارشناسان ستادی مسئول تغذیه، کارشناسان کودکان، نوزادان و شیر مادر باهدف آشنایی با برنامه جدید سلامت کودکان برگزار شد
در این کارگاه یک روزه به طور اختصاصی به بررسی وضع تغذیه از زمان شیر دهی کودکان تا 5 سالگی و نیز یافته های تن سنجی براساس wasting – stunting – under weight و همچنین کاربرد muak در اندازه گیری دور بازو برای کودکان 23- 15 ماهه پرداخته و در پایان نتایج بررسی وضعیت ریز مغذی ها در این گروه سنی برحسب استاندارد who2007 و nchs 197 برگرفته از پورای 1 و 2 مقایسه گردید .



نظر دهید