• // - 10:12
  • بازدید: 1202
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول

کارگاه آموزشی خدمات تغذیه ای در معاونت بهداشتی برگزار شد

در راستای خدمات تغذیه ای کلیه گروههای سنی و نحوه استخراج شاخص هاو تحلیل عملکرد برنامه ها از سامانه سیب جهت کلیه کارشناسان مسئول تغذیه شهرستان ها و مراکز خدمات جامع سلام کارگاه آموزشی خدمات تغذیه ای درمعاونت بهداشتی برگزار شد.

 

 

در راستای خدمات تغذیه ای کلیه گروههای سنی و نحوه استخراج شاخص هاو تحلیل عملکرد برنامه ها از سامانه سیب جهت کلیه کارشناسان مسئول تغذیه شهرستان ها و مراکز خدمات جامع سلام کارگاه آموزشی خدمات تغذیه ای درمعاونت بهداشتی برگزار شد.

مهندس جودکیان مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی ضمن اعلام این خبر هدف از برگزاری این نشست را رفع ابهامات در سامانه و بهبود عوامل موثر در کاهش راندمان برنامه های تغذیه برشمرد و تاکید کرد خدمات تخصصی و رژیم درمانی از سطح پزشک و مراقب سلامت به کارشناس تغذیه باید طبق فرآیند ارجاع ساماندهی شود. در ادامه کلیه آموزش ها و چگونگی کار با سیب وتفسیر دادها با نقش  ستادی و مراقب سلامت و کارشناس تغذیه مراکز توسط پریسا ورشوسار کارشناس بهبود تغذیه معاونت بهداشتی بطور کامل ارائه شد.  


 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 6410
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید