• // - 09:45
  • بازدید: 771
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی فوریت های پزشکی دزفول

مشاوره ای برای نجات

مشاوره ی کارشناس اورژانس۱۱۵ دزفول ناجی جان نوزاد۳۵ روزه شد.

 

 به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دزفول: ساعت 19 پنجشنبه 28دی ماه پس از تماس یکی از شهروندان دزفولی مبنی بر انسداد راه هوایی نوزاد 35 روزه و کبود شدن بدن  این نوزاد و درخواست کمک اضطراری از اورژانس داشت.

با توجه به زمان محدود برای نجات این نوزاد و میسر نبودن اعزام آمبولانس اورژانس به محل،کارشناس مرکز ارتباطات با خونسردی و آرامش کامل شروع به مشاوره و راه حل های مناسب و علمی جهت رفع انسداد راه هوایی نمود که خوشبختانه پس از  اجرای مانورها توسط تماس گیرنده،نوزاد شروع به گریه کرده و از مرگ حتمی نجات پیدا می کند.

لازم به ذکر است خانواده ی این نوزاد با مسئولین اورژانس 115 ارتباط بر قرار کرده و از زحمات پرسنل اورژانس 115 و بصورت خصوصی از کارشناس مرکز ارتباطات خانم قاسمی راد تشکر کردند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی
  • کد خبر : 6769
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید