• // - 11:40
  • بازدید: 1114
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول

مدیریت تغذیه در بلایا و حوادث

صبح روز سه شنبه جلسه آموزشی در معاونت بهداشت با حضور کارشناسان تغذیه در راستای آشنایی و ارتقاء کیفیت مدیریت تغذیه در بلایا و حوادث در مراحل چهار گانه بحران ( پیشگیری و کاهش آسیب – آمادگی – پاسخ – بازیابی ) برگزار گردید ...

 

صبح روز سه شنبه جلسه آموزشی در معاونت بهداشت با حضور کارشناسان تغذیه در راستای آشنایی و ارتقاء کیفیت مدیریت تغذیه در بلایا و حوادث در مراحل چهار گانه بحران ( پیشگیری و کاهش آسیب – آمادگی – پاسخ – بازیابی ) برگزار گردید .

دراین نشست مهندس اعلمی معاون فنی و مدیر گروه بلایا و حوادث به اهمیت جایگاه غذا و تغذیه در شرایط بحران پرداخته و اشاره کرد که سازماندهی آموزش افراد در مدیریت تغذیه به گونه ای است که بتواند نیازهای تغذیه ای کل جمعیت و به ویژه کودکان زیر 6 سال – باردار – شیرده- سالمندان – معلولان  - بیماران  را تامین نماید.

  گفتنی است  در همین راستا خانم مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه ناامنی غذایی و عدم دریافت ها را  خطری جدی برای بروز  سوء تغذیه و کمبود ریز مغذی ها دانست و برای پیشگیری از عوارض  محتمل در  بحران و حوادث از تغذیه همگانی و  تغذیه تکمیلی تا  تغذیه درمانی برنامه ریزی کرده که تمام موارد فوق  با توجه به ظرفیت ها در دستور العمل اجرایی آورده شده است تا بتوانیم  جامعه آسیب دیده را در مقابل بیماریهای مرتبط با تغذ یه واکسینه کنیم .



  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 4137
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید