درخشش کاروان وزرشی حراست دانشگاه علوم پزشکی دزفول
صولتی: 8 نفر به مسابقات کشوری راه یافتند
کاروان اعزامی به مسابقات قطب 4 که در اهواز برگزار شد. 8 نفر از ورزشکاران حراست دانشگاه علوم پزشکی دزفول موفق شدند به مسابقات کشوری راه یابند
جشنواره ورزشی حراست های قطب 4 کشور در اهواز برگزار شد و 8 نفر از کاروان ورزشی دانشگاه علوم پزشکی دزفول به مسابقات کشوری راه یافتند. محسن صولتی مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اعلام این خبر گفت:
در رشته شنا مقام اول را بدست آوردیم و در دو ومیدانی مقام دوم، در مسابقات دارت مقام های اول و دوم، در آمادگی جسمانی گروه سنی1: نفر اول و دوم و در گروه 2: رتبه نخست و دوم را کسب کردیم مدیر حراست دانشگاه خاطرنشان کرد که مسابقات کشوری مهرماه در شهر شیراز برگزار خواهد شد.
گفتنی است قطب منطقه 4 شامل دانشگاههای علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دزفول، شوشتر، بهبهان، آبادان و لرستان می باشد.

نظر دهید