روابط عمومی بیمارستان بزرگ دزفول:
زایمان چهارقلو درمجتمع زنان زایمان حضزت زینب با سلامتی مادر و فرزندان انجام شد
روابط عمومی بیمارستان بزرگ دزفول:زایمان چهارقلو درمجتمع زنان زایمان حضزت زینب با سلامتی مادر و فرزندان انجام شد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان بزرگ دزفول در بدو مراجعه مادر باردار چهارقلو به علت پارگی کیسه آب نوزاد از بخش زایشگاه تحویل اتاق عمل داده شد که بلافاصله پس از تحویل گرفتن بیمار در شرایط کاملا ایمن و مجهز و با تجهیزات کامل جهت کمک رسانی به نوزادان نارس(30هفته)بلافاصله توسط دکتر کاظمی جراح و دکتررستگارپزشک مقیم بیهوشی تحت عمل جراحی سزارین قرار گرفت که به دلیل نارس بودن نوزادان دکتر امانی پزشک متخصص نوزادان در اتاق عمل حضور داشت.به ترتیب قل اول پسر و قل دوم و سوم و چهارم دختر بودند که تحت مانیتورینگ کامل و بدون کمبود تجهیزات بخش اتاق عمل صرفا به خاطر نارس بودن نوزادان به دستور دکتر امانی جهت بستری تحویل بخش NICUداده شدند.
به همت کادر درمان در همین شیفت یازده نوزاد دیگرمتولد و توسط کادر درمان خدمات رسانی شدند.
لازم به ذکراست باتوجه به راه اندازی مجتمع زنان زایمان حضرت زینب س و با توجه به تخصصی بودن این مرکز جهت عمل های جراحی وزایمان های زنان در هر اتاق عمل جراحی LDRمجهز به 4لاین اکسیژن نوزاد ودرهرلاین همزمان به 2مانومتر متصل می باشد که برای نوزادان چند قلویی از نظر اکسیژن رسانی هیچ گونه کمبودی وجود ندارد که در هر اتاق تا هشت نوزاد را از نظر اکسیژن رسانی پوشش داد در حالی که مادر نیز از لاین جداگانه ای استفاده کند.
این خطوط اکسیژن همگی سانترال بوده و هیچ گونه نیازی به کپسول اکسیژن وجود ندارد ولی با توجه به احتمالات هرگونه نقص در اکسیژن رسانی نیز کپسول هم در کنار اکسیژن مرکزی این موضوع را پوشش میدهد.

نظر دهید