• // - 12:18
  • بازدید: 1043
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه
کارشناس مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان:

رژیم درمانگران، نشان دهنده نقش گسترده مشاورین تغذیه در تیم مراقبت و کمک به بهبود سلامتی فرد و جامعه است

کارشناس مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان:رژیم درمانگران، نشان دهنده نقش گسترده مشاورین تغذیه در تیم مراقبت و کمک به بهبود سلامتی فرد و جامعه است .

به گزارش خبرنگار وبدا:پریا ترکمنی کارشناس مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان در آستانه فرا رسیدن روز جهانی رژیم درمانگر در دومین چهارشنبه ماه مارس، مصادف با 10 مارس 2021 برابر با 20 اسفند ماه سال1399 و با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور به نقش کارشناسان تغذیه در کنار تیم درمان به منظور مدیریت هزینه ها و تسریع بهبودی بیماری تأکید کرد. اختصاص یک روز از تقویم به روز رژیم درمانگران، نشان دهنده نقش گسترده مشاورین تغذیه در تیم مراقبت و کمک به بهبود سلامتی فرد و جامعه است و با هدف بالا بردن آگاهی تیم درمان، برانگیختن عزم رژیم درمانان و مشاوران تغذیه برای ارائه هر چه بهتر خدمات تغذیه در سطح جامعه و همچنین افزایش آگاهی و شناخت جامعه نسبت به رژیم درمانان و دانش آموختگان رشته تغذیه می باشد.

 در این روز جای دارد تا از حمایت های ارزشمند مسئولین محترم وزارتی، معاونین محترم در معاونت های توسعه مدیریت و منابع، درمان و بهداشت دانشگاه جهت استقرار و پیاده سازی برنامه های مدیریت خدمات غذایی و رژیم درمانی قدردانی گردد. همچنین از همراهی روسا، مدیران و مسئولین گرانقدر در بیمارستان ها که برای استقرار ضوابط و استانداردهای بخش تغذیه بالینی و تقویت مشاوره های تغذیه و رژیم درمانی برای بیماران بستری مساعدت های لازم را نمودند تشکر نمایم.

کار اصلی هر کارشناس تغذیه مشاوره با فرد یا جامعه است برای اینکه کمک کند تا فرد سالم سلامتش را حفظ کند و فرد بیمار از طریق تغییر شیوه زندگی خود از پیشرفت آن جلوگیری کند. کارشناس تغذیه بایستی هنر ارتباط با مردم را داشته باشد.

واژه «رژیم درمانگر» واژه‌ای است که همه اهداف متخصصین تغذیه را در برمی‌گیرد. در واقع مشاوره غذا و تغذیه‌ای که در مراکز ارائه ‌شده، به نوعی درمان محسوب می‌شود. به خصوص در سال‌های اخیر که علم تغذیه رویکرد جدیدی را پیرامون بیماری‌های غیرواگیردار ازجمله بیماری‌های کلیوی، دیابت، سرطان، چربی خون و غیره داشته است، به‌گونه‌ای عمل کرده تا این بیماری‌ها را بهبود ببخشد. در این میان جایگاه تغذیه بالینی و نقش پر رنگ کارشناسان تغذیه و تاثیر آنان در سلامت و بهبود کیفیت زندگی، ارتقای سلامت بیماران و کاهش هزینه های درمانی در نظام سلامت و خدمات ارزشمند و صادقانه آنان در اجرای برنامه­های حمایتی تغذیه­ای مطابق دستورالعمل­های ابلاغی وزارت متبوع برای بیماران بستری بویژه بیماران مبتلا به کووید-19 بر کسی پوشیده نیست ، در نظر گرفتن منوی غذایی رژیمی و پر پروتئین برای بیماران بستری در بخش های حاد تنفسی ، توزیع میان وعده های متنوع مختص بیماران و پرسنل بخش های حاد تنفسی ، انجام مشاوره تغذیه و رژیم درمانی(حضوری و سیستمی) بیماران بخش های حاد تنفسی ، تهیه پمفلت های آموزشی و توصیه های رژیم غذایی برای بیماران و پرسنل، تهیه و تدارک غذای مورد نیاز جهت بیماران بستری در نقاهتگاه و تهیه پمفلت های آموزشی در زمینه تغذیه در دوره نقاهت جهت بیماران و پرسنل آن مجموعه، رابط بین خیرین و بیمارستان در خصوص اهدای مواد غذایی به بیماران بستری در بخش های حاد تنفسی ،  بازبینی و نظارت مستمر بر روش های تهیه، آماده سازی و توزیع غذای بیماران بستری در بخش های حاد تنفسی و نظارت بر محل کار و آموزش رعایت بهداشت فردی و محیطی نیروهای جهادی جهت تهیه میان وعده های اهدایی بیماران تنها نمونه ای از اقدامات انجام شده توسط کارشناسان  واحد تغذیه بیمارستان گنجویان در ایام کرونا می باشد.

واحد تغذیه بالینی این معاونت، در عرصه تغذیه خواستار گسترش خدمات مشاوره تغذیه در بعد پیشگیری، ارتقاء سلامت جامعه و توقف سیر پیشرونده بیماریهای غیرواگیر مرتبط با تغذیه و در بعد درمان، متقاضی بهبودی و افزایش کیفیت زندگی بیماران در مراکز درمانی کشور می باشد. حمایت از رژیم درمانان و مشاورین تغذیه در سطوح مختلف ارائه خدمات در بخش های بهداشت و درمان کشور، برای ارائه هرچه بهتر و با کیفیت تر خدمات بسیار موثر خواهد بود.

در چنین شرایط پر مخاطره ای جای دارد تا در این روز از خدمات ارزشمند تمامی عزیزانی که در عرصه تغذیه و رژیم درمانی صمیمانه تلاش و فعالیت می­کنند بویژه كارشناسان تغذيه بيمارستان هاى دانشگاهی و غیر دانشگاهی كه در بخش تغذیه (مشتمل بر مدیریت خدمات غذايى و مشاوره های تغذیه و رژیم درمانی) با هدف خدمت رسانی بهینه به بیماران و مردم تمام تلاش خود را بکار می بندند تجلیل بعمل آورده و آرزوی توفیق و سربلندی در درگاه الهی نمود.

به گزارش خبرنگار وبدا:پریا ترکمنی کارشناس مسئول تغذیه بالینی دانشگاه در آستانه فرا رسیدن روز جهانی رژیم درمانگر در دومین چهارشنبه ماه مارس، مصادف با 10 مارس 2021 برابر با 20 اسفند ماه سال1399 و با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور به نقش کارشناسان تغذیه در کنار تیم درمان به منظور مدیریت هزینه ها و تسریع بهبودی بیماری تأکید کرد. اختصاص یک روز از تقویم به روز رژیم درمانگران، نشان دهنده نقش گسترده مشاورین تغذیه در تیم مراقبت و کمک به بهبود سلامتی فرد و جامعه است و با هدف بالا بردن آگاهی تیم درمان، برانگیختن عزم رژیم درمانان و مشاوران تغذیه برای ارائه هر چه بهتر خدمات تغذیه در سطح جامعه و همچنین افزایش آگاهی و شناخت جامعه نسبت به رژیم درمانان و دانش آموختگان رشته تغذیه می باشد.

 در این روز جای دارد تا از حمایت های ارزشمند مسئولین محترم وزارتی، معاونین محترم در معاونت های توسعه مدیریت و منابع، درمان و بهداشت دانشگاه جهت استقرار و پیاده سازی برنامه های مدیریت خدمات غذایی و رژیم درمانی قدردانی گردد. همچنین از همراهی روسا، مدیران و مسئولین گرانقدر در بیمارستان ها که برای استقرار ضوابط و استانداردهای بخش تغذیه بالینی و تقویت مشاوره های تغذیه و رژیم درمانی برای بیماران بستری مساعدت های لازم را نمودند تشکر نمایم.

کار اصلی هر کارشناس تغذیه مشاوره با فرد یا جامعه است برای اینکه کمک کند تا فرد سالم سلامتش را حفظ کند و فرد بیمار از طریق تغییر شیوه زندگی خود از پیشرفت آن جلوگیری کند. کارشناس تغذیه بایستی هنر ارتباط با مردم را داشته باشد.

واژه «رژیم درمانگر» واژه‌ای است که همه اهداف متخصصین تغذیه را در برمی‌گیرد. در واقع مشاوره غذا و تغذیه‌ای که در مراکز ارائه ‌شده، به نوعی درمان محسوب می‌شود. به خصوص در سال‌های اخیر که علم تغذیه رویکرد جدیدی را پیرامون بیماری‌های غیرواگیردار ازجمله بیماری‌های کلیوی، دیابت، سرطان، چربی خون و غیره داشته است، به‌گونه‌ای عمل کرده تا این بیماری‌ها را بهبود ببخشد. در این میان جایگاه تغذیه بالینی و نقش پر رنگ کارشناسان تغذیه و تاثیر آنان در سلامت و بهبود کیفیت زندگی، ارتقای سلامت بیماران و کاهش هزینه های درمانی در نظام سلامت و خدمات ارزشمند و صادقانه آنان در اجرای برنامه­های حمایتی تغذیه­ای مطابق دستورالعمل­های ابلاغی وزارت متبوع برای بیماران بستری بویژه بیماران مبتلا به کووید-19 بر کسی پوشیده نیست ، در نظر گرفتن منوی غذایی رژیمی و پر پروتئین برای بیماران بستری در بخش های حاد تنفسی ، توزیع میان وعده های متنوع مختص بیماران و پرسنل بخش های حاد تنفسی ، انجام مشاوره تغذیه و رژیم درمانی(حضوری و سیستمی) بیماران بخش های حاد تنفسی ، تهیه پمفلت های آموزشی و توصیه های رژیم غذایی برای بیماران و پرسنل، تهیه و تدارک غذای مورد نیاز جهت بیماران بستری در نقاهتگاه و تهیه پمفلت های آموزشی در زمینه تغذیه در دوره نقاهت جهت بیماران و پرسنل آن مجموعه، رابط بین خیرین و بیمارستان در خصوص اهدای مواد غذایی به بیماران بستری در بخش های حاد تنفسی ،  بازبینی و نظارت مستمر بر روش های تهیه، آماده سازی و توزیع غذای بیماران بستری در بخش های حاد تنفسی و نظارت بر محل کار و آموزش رعایت بهداشت فردی و محیطی نیروهای جهادی جهت تهیه میان وعده های اهدایی بیماران تنها نمونه ای از اقدامات انجام شده توسط کارشناسان  واحد تغذیه بیمارستان گنجویان در ایام کرونا می باشد.

واحد تغذیه بالینی این معاونت، در عرصه تغذیه خواستار گسترش خدمات مشاوره تغذیه در بعد پیشگیری، ارتقاء سلامت جامعه و توقف سیر پیشرونده بیماریهای غیرواگیر مرتبط با تغذیه و در بعد درمان، متقاضی بهبودی و افزایش کیفیت زندگی بیماران در مراکز درمانی کشور می باشد. حمایت از رژیم درمانان و مشاورین تغذیه در سطوح مختلف ارائه خدمات در بخش های بهداشت و درمان کشور، برای ارائه هرچه بهتر و با کیفیت تر خدمات بسیار موثر خواهد بود.

در چنین شرایط پر مخاطره ای جای دارد تا در این روز از خدمات ارزشمند تمامی عزیزانی که در عرصه تغذیه و رژیم درمانی صمیمانه تلاش و فعالیت می­کنند بویژه كارشناسان تغذيه بيمارستان هاى دانشگاهی و غیر دانشگاهی كه در بخش تغذیه (مشتمل بر مدیریت خدمات غذايى و مشاوره های تغذیه و رژیم درمانی) با هدف خدمت رسانی بهینه به بیماران و مردم تمام تلاش خود را بکار می بندند تجلیل بعمل آورده و آرزوی توفیق و سربلندی در درگاه الهی نمود.

 

 

 

 


 

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار بیمارستان بزرگ دزفول
  • کد خبر : 11021
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید