مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی
رزمایش مشترک نیروهای امدادی شهرستان دزفول برگزار شد
رزمایش امداد ونجات با مشارکت فوریتهای پزشکی ،آتش نشانی ،هلال احمر،پلیس راهور، ستادبحران شهرداری و نیروی انتظامی دزفول برگزار شد.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دزفول گفت: صبح روز دوشنبه با مشارکت نیروهای فوریتهای پزشکی ،هلال احمر ،آتش نشانی،پلیس راهور ،نیروی انتظامی،ستاد بحران شهرداری رزمایش مشترک در زمینه امداد و نجات برگزار شد.
محمودی نژاد گفت: به منظور افزایش و ارتقاء توان عملیاتی نیروهای امدادی و به مناسبت روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی این رزمایش در حوزه شهرستان دزفول برگزار شد.
وی افزود در این رزمایش مراحل مختلفی با حضور نیروهای عملیاتی مربوطه شامل:
فرود ازارتفاع توسط نیروهای هلال احمر و آتش نشانی ، رهاسازی مصدوم در مسیر سیلاب ،عملیات غواصی و نجات با قایق ، عملیات مهارآتش سوزی و نجات حادثه دیدگان و اقدامات پیشرفته حفظ حیات برای مصدومان حادثه به نمایش گذاشته شد .
وی ادامه داد ویژگی های خاص جغرافیایی ،اقلیمی و زیست محیطی باعث شده که ایران جز ده کشور اول سانحه خیز جهان محسوب شود و لذا این تمرینات و آمادگی ها بسیار ضروری بوده تا با مرور فرصت ها و چالش های پیش رو ضمن افزایش دانش عمومی و توانمندی تخصصی شاهد کاهش آسیب پذیری و بهبود وضعیت ایمنی در کشور عزیزمان باشیم.وی توصیه کرد مهمترین کار در هنگام وقوع حوادث و بلایای طبیعی حفظ آرامش و هوشیاری و پناه گرفتن در مناطق امن می باشد.



نظر دهید