• // - 10:49
  • بازدید: 649
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مرکز بهداشت شهرستان دزفول

راهکارهای کنترل و نظارت بر تولید و عرضه مواد غذایی سنتی بررسی شد.

رضا پورآیین رییس مرکز بهداشت شهرستان دزفول ضمن اعلام این خبر هدف از تشکیل جلسه را افزایش روزافزون تولید و عرضه مواد غذایی سنتی و فاقد مشخصات بهداشتی عنوان نمودند.

جلسه بررسی راهکارهای کنترل و نظارت بر تولید و عرضه مواد غذایی سنتی و فاقد مشخصات بهداشتی در تاریخ 22/8/97 ساعت 10 صبح با حضور نمایندگان معاونت های بهداشتی و غذا و دارو در سالن مدیریت مرکز بهداشت دزفول برگزار گردید . رضا پورآیین  رییس مرکز بهداشت شهرستان  دزفول ضمن اعلام این خبر هدف از تشکیل جلسه را افزایش روزافزون تولید و عرضه مواد غذایی سنتی و فاقد مشخصات بهداشتی عنوان نمودند. وی افزود: بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان حسب وظیفه خود ضمن کنترل و نظارت و نمونه برداری با متخلفان برخورد قضایی می نمایند .


 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار مرکز بهداشت دزفول
  • کد خبر : 7939
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید