معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
دوره ی بازآموزی بررسی، کنترل بهداشت مواد غذایی و نشست هماهنگی برنامه بهداشت هوا درمعاونت بهداشت برگزار شد
دوره بازآموزی بررسی، کنترل بهداشت مواد غذایی و نشست هماهنگی برنامه بهداشت هوا با حضورمدیرگروه و کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشت وکارشناسان برنامه بهداشت مواد غذایی و بهداشت هوا ستاد شهرستانها مورخ 12 آبان ماه 1397 در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
دوره بازآموزی بررسی، کنترل بهداشت مواد غذایی و نشست هماهنگی برنامه بهداشت هوا با حضورمدیرگروه و کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشت، کارشناسان برنامه بهداشت مواد غذایی و کارشناسان بهداشت هوا ستاد شهرستانها مورخ 12 آبان ماه 1397 در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
مهندس افشه مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشت ضمن اعلام این خبر گفت: از آنجا که رعایت بهداشت مواد غذایی در سطح جامعه نقش موثری در حفظ سلامت و ارتقاء کیفیت زندگی آحاد جامعه دارد و آشنایی کارشناسان مواد غذایی بعنوان دست اندرکاران حوزه سلامت با ابعاد مختلف رعایت بهداشت مواد غذایی امری ضروری است لذا این دوره با هدف بازآموزی و افزایش سطح آگاهی و اطلاعات کارشناسان مواد غذایی مراکز بهداشت برگزار شد.
در ادامه این جلسه مهندس سرداری کارشناس بهداشت مواد غذایی معاونت بهداشت، در خصوص اهمیت نمونه برداری مواد غذایی، نان، نمک و لزوم انجام اقدامات قانونی در مواجه با متخلفین عرضه مواد غذایی غیربهداشتی و همچنین ثبت کلیه فعالیتها در سامانه ی جامع بازرسی نکاتی را ارائه کرد. پس از آن مهندس فرزادی کارشناس برنامه بهداشت هوا این معاونت به بیان اهمیت فرآیندهای جاری بهداشت هوا در برنامه عملیاتی و همچنین حفظ و ارتقاء سلامت مردم پرداخت.
در پایان گزارشی ازعملکرد فعالیتهای بهداشت محیط در برنامه بهداشت هوا در شش ماهه اول سال 1397 توسط کارشناسان بهداشت هوا شهرستانهای دزفول، شوش و گتوند ارائه و مورد نقد و بررسی قرار گرفت.




نظر دهید