• // - 02:32
  • بازدید: 1035
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت شهرستان شوش

توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شوش :مهندس غلامرضا میرزایی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شوش گفت: با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان زمان مناسبی برای برقراری تعادل غذایی در بدن است، رعایت برخی نکات تغذیه ای به همشهریان محترم توصیه می گردد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شوش :مهندس غلامرضا میرزایی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شوش گفت: با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان زمان مناسبی برای برقراری تعادل غذایی در بدن است، رعایت برخی نکات تغذیه ای به همشهریان محترم توصیه می گردد.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شوش گفت: با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان زمان مناسبی برای برقراری تعادل غذایی در بدن است، رعایت برخی نکات تغذیه ای به همشهریان محترم توصیه می گردد.

مهندس غلامرضا میرزایی در گفت و گو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان  شوش افزود: در این ماه در زمان افطار از مصرف غذاهای پرحجم و چرب خودداری گردد.

وی در این خصوص ادامه داد: از مواد غذایی طبیعی مثل شیر، پنیر، نان، گردو، خرما و سبزیجات استفاده گردد.

سرپرست مرکز بهداشت شوش اظهار داشت: شهروندان افطار خود را با چای ولرم و نان و پنیر آغاز کنند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد:با توجه به اینکه زولیبا و بامیه از جمله مواد قندی است که دراین ماه مصرف بیشتری دارد، لذا توصیه می گردد علاوه بر مصرف کم این مواد از خرما و کشمش به عنوان مواد جایگزین استفاده گردد.

میرزایی در خاتمه گفت: همچنین توصیه می شود هنگام سحری از مصرف غذای شیرین و پرخوری خودداری گردد و برای جبران کمبود آب و املاح مورد نیاز بدن ( در فاصله زمانی بین افطارتا سحر) به جای مصرف غذاهای چرب و شیرین از میوه و سبزیجات استفاده شود.


  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار شبکه شوش
  • کد خبر : 3808
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید