• // - 18:51
  • بازدید: 1743
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

آزمایشگاه مرکز تشخیص مولکولی کووید 19 (کرونا ویروس) افتتاح شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهار داشت: آزمایشگاه مرکز تشخیص مولکولی کووید 19 (کرونا ویروس) افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهار داشت: آزمایشگاه مرکز تشخیص مولکولی کووید 19 (کرونا ویروس) افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر یوسف پریدار صبح امروز در پردیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: آزمایشگاه مرکز تشخیص مولکولی کووید 19 (کرونا ویروس) افتتاح شد.

دکتر پریدار هدف از راه اندازی این آزمایشگاه را یکی از اقدامات اساسی برای کاهش شیوع و کنترل ویروس کرونا  دانست .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود: با توجه به فشار بالای کاری آزمایشگاه مرکزی تشخیص کووید ۱۹ خوزستان در اهواز تصمیم بر این شد که برای تسریع در تشخیص بیماری، دومین آزمایشگاه استان در دانشگاه علوم پزشکی دزفول راه اندازی شود. دکتر پریدار اعتبار هزینه شده برای راه اندازی این آزمایشگاه را ۱۳ میلیارد ریال اعلام و بیان کرد:

 تمام تجهیزات لازم برای آزمایشگاه تامین شده است و از نظر کیت‌ کمبودی نداریم.دکتر پریدار خاطر نشان کرد در هر شیفت کاری هشت ساعته در این آزمایشگاه می‌توان ۲۰ آزمایش با کیفیت بالا انجام داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به تلاش فراوان معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در راه اندازی این آزمایشگاه اظهارداشت:  یکی از ارکان اصلی تشخیص و کنترل بیماری با راه اندازی این آزمایشگاه در دانشگاه علوم پزشکی دزفول فعال شده است.

مهندس بن عباس سرپرست فرمانداری ویژه دزفول که در آیین افتتاح حضور داشت با تقدیر از تلاش های کادر بهداشت و درمان گفت: طبق دستور استاندار خوزستان، قدردانی ویژه‌ای از کادر درمان درگیر با کرونا انجام خواهد شد.

دکتر میثم مرد سلطانی معاون آموزش تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی دزفول در همین ارتباط افزود: دانشگاه علوم پزشکی دزفول به همت نیروهای جوان، علمی و متخصص مهندسی، علوم آزمایشگاهی و مولکولی خود توانست آزمایشگاه امام حسین (ع) را جهت تشخیص مولکولی بیماری کووید ۱۹ در روز جمهوری اسلامی افتتاح نماید.دکتر مرد سلطانی افزود:

این آزمایشگاه  حائز  بالاترین سطوح ایمنی زیستی در سطح خوزستان بر اساس استانداردهای تعیین شده می باشد که به دستور و حمایت ریاست  دانشگاه تاسیس گردید. در این مرکز کلیه بخش های استاندارد و الزامی جهت آزمایش مولکولی کووید ۱۹ وجود دارد

معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری افزود: آزمایشگاه دارای اصول ایمنی بالایی است.و در حوزه معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری طراحی، تجهیز و به بهره برداری رسید.

دکتر مرد سلطانی خاطر نشان کرد که با تاسیس این آزمایشگاه می توانیم در تشخیص بهنگام بیماران مبتلا به کرونا و همچنین تعیین تکلیف بیماران مشکوک، نقش مهمی در کنترل سیر بیماری کووید ۱۹ داشته و بتوانیم در کنار اقدامات موثر دیگر در سطح دانشگاه همچون غربالگری در حوزه بهداشت و اقدامات ارزنده در حوزه درمان، زنجیره انتقال بیماری را با رعایت اصول بهداشتی قطع نمائیم.

دکتر مردسلطانی گفت: حدودا در سطح کشور چیزی حدود ۶۰ آزمایشگاه فعال جهت آزمایش تشخیصی کووید ۱۹ وجود دارد و تاسیس این آزمایشگاه اقدامی شایان توجه از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی محسوب می شود که تحسین بسیاری از متخصصین را به سبب وجود استانداردهای بالا بدنبال داشته است.

دکتر مرد سلطانی ضمن تقدیر و تشکر از همکاری کلیه پرسنل حوزه معاونت آموزش تحقیقات و قناوری، از پرسنل خدمات گرفته تا کارشناسان و اعضای محترم هیات علمی دخیل در این اجرای این پروژه، تقدیر و تشکر ویژه ای از مهندس محمدصادق سعادت نیا مجری و طراح این پروژه داشت.



 

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,پیشگیری از کرونا ویروس
  • کد خبر : 9906
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید