رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دزفول
رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: اهداف برنامه های اداره روابط عمومی در سال 1401 تشریح شد.
به گزارش خبرنگار وبدا، فریدون جعفریان فراظهار داشت: نشست کارکنان اداره روابط عمومی در ستاد مرکزی شنبه برگزار و اهداف برنامه های اداره روابط عمومی در سال 1401 تشریح شد.
به گزارش خبرنگار وبدا، فریدون جعفریان فر اظهار داشت: نشست کارکنان اداره روابط عمومی در ستاد مرکزی شنبه برگزار و اهداف برنامه های اداره روابط عمومی در سال 1401 تشریح شد.
در این نشست تاکید به تهیه و تولید خبر از تمامی جوانب حوزه های تحت پوشش و انتخاب رویکرد انفعالی در تولید خبر شد. در این نشست بر تهیه مستندات در زمینه عملکرد واحد ها اشاره شد.
جعفریان افزود: حرکت بزرگی در حوزه سلامت شکل گرفته است و در تامین منابع مالی تلاش های وافری شکل گرفته است و نیاز است که در حوزه معاونت ها پرداخت ها به شکل مناسب بازتاب یابد. رئیس داره روابط عمومی خاطر نشان کرد مردم بایستی از رشد و پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی دزفول در زمینه بهداشت و درمان آموزش و پژوهش به شکل مستمر با خبر باشند و این مهم نیاز به کار شبانه روزی دارد. جعفریان افزود: پروژهای عمرانی، شاخص های مهم درمانی، اقدامات حوزه بهداشت بویژه در بخش کرونا، اقدامات آموزشی همچنین مقالات و کارهای تحقیقاتی جای کار و اطلاع رسانی بسیار دارد.در ادامه این نشست پس از تبادل نظربرخی از نظریه های روابط عمومی آموزش داده شد.
نظر دهید