• 1404/07/06 - 07:15
  • بازدید: 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیرگروه بهبود تغذیه

عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی مرتبط با تغذیه

مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، درخصوص عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی مرتبط با تغذیه گفت:چاقی در ایجاد بسیاری از عوامل خطر بیماری های قلبی از جمله؛ فشارخون، افزایش فاکتورهای التهابی، اختلال چربی خون و اختلال عملکرد عروق نقش دارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، مهندس جودکیان، مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، درخصوص عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی مرتبط با تغذیه گفت:

️چاقی در ایجاد بسیاری از عوامل خطر بیماری های قلبی از جمله؛ فشارخون، افزایش فاکتورهای التهابی، اختلال چربی خون و اختلال عملکرد عروق نقش دارد.

️ایشان همچنین افزود: کاهش ۵ الی ۱۰ کیلو گرم از وزن بدن، در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، بسیار کمک کننده است. 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 19275
کلمات کلیدی
شادی ذاکرزاده

شادی ذاکرزاده